• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τι ψάχνουν οι αγοραστές ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ώστε να το επιλέξουν τελικά ως το νέο …καμάρι της οικογένειάς τους;

Το Ford Fiesta 1,0 EcoBoost διαθέτει έναν πολύ οικονομικό και αποδοτικό κινητήρα, χαρακτηριστικό που μαζί με τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά, την τεχνολογία και τα gadgets, του δίνουν τον τίτλο του Best Buy στην κατηγορία του.

Top αγορά για την κατηγορία του, το Nissan Qashqai ξεχωρίζει και για την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει είτε ως diesel, είτε ως βενζινοκίνητο.

Με τιμή… μικρού μοντέλου, το οικογενειακό SEAT Toledo, αποτελεί μια από τις top Best Buy επιλογές της αγοράς.

Με το καλημέρα της εισόδου του στην αγορά, το Toyota Aygo 2ης γενιάς κλέβει τις εντυπώσεις ώστε να αναχθεί σε μια από τις best-buy επιλογές της κατηγορίας.

Το Ford Focus είτε στη diesel, είτε στη βενζινοκίνητη εκδοχή του, αποτελεί ένα από τα top σε κατανάλωση μικρομεσαία της αγοράς.

5 Top επιλογές με super τιμή & κατανάλωση

50.530 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2014

Παίρνοντας ως βάση το τι ζητάει σήμερα ο αγοραστής κάθε κατηγορίας, εμείς σας προτείνουμε τα 5 επόμενα μοντέλα, που αποτελούν από τις πλέον Top αγορές της εποχής!

 
Τι ψάχνουν οι αγοραστές ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ώστε να το επιλέξουν τελικά ως το νέο …καμάρι της οικογένειάς τους; Σίγουρα οικονομία. Σε απόκτηση και χρήση. Ιδίως στις μέρες μας, όπου το τι βγαίνει από την τσέπη μας, μετράει και με το παραπάνω. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από την κατηγορία. Σε ένα αυτοκίνητο πόλης για παράδειγμα, τα top ζητούμενα είναι οι χώροι σε σχέση με το μέγεθος, ο πλούσιος αρχικός εξοπλισμός, η αυξημένη ασφάλεια και το design. 

Στην κατηγορία των
μικρών, η ασφάλεια, οι χώροι, η τεχνολογία-gadgets και οι επιδόσεις είναι τα κύρια ζητούμενα, ενώ σε αυτή των μικρομεσαίων, η άνεση, οι χώροι, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η τεχνολογία. 

Τέλος, στα
Crossover, το design, η άνεση, η οδική συμπεριφορά εκτός δρόμου και η ασφάλεια, είναι οι κύριοι τομείς που ψάχνουν οι αγοραστές της κατηγορίας. Με βάση όλα τα παραπάνω, εμείς, σας προτείνουμε 5 top αγορές ανά κατηγορία, που υπόσχονται να σας προσφέρουν όσα περισσότερα από αυτά που ζητάτε.