Σημαντική είναι η αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 25 λίτρα, δηλαδή 351 λίτρα στο σύνολο, νούμερο κορυφαίο για την κατηγορία.

Πιο ευρύχωρο και μοντέρνο εσωτερικά

56.387 Επισκέψεις στο άρθρο

Εντελώς νέα είναι και η σχεδίαση της καμπίνας που στηρίζεται σε οριζόντια αρχιτεκτονική. Σημαντική συμβολή σε αυτό έχουν οι οριζόντιες πτυχές που εκτείνονται από αριστερά προς τα δεξιά στο ταμπλό και ενσωματώνουν τους αεραγωγούς, αυξάνοντας την αίσθηση του πλάτους. Συνεχίζοντας στην καμπίνα, ιδιαίτερης σχεδίασης είναι το νέο τετράκτινο τιμόνι με τα αρκετά μπουτόν ώστε ο οδηγός να μπορεί εύκολα με την κίνηση των δακτύλων του να επιλέξει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.

Η Hyundai προσφέρει τρία διαφορετικά φινιρίσματα για την καμπίνα, ενώ έχει εγκατασταθεί ατμοσφαιρικός φωτισμός για πιο ευχάριστο φωτισμό τη νύχτα.

Όσον αφορά στους χώρους, το μεταξόνιο πήρε αύξηση της τάξης των 10 χιλιοστών, με τη Hyundai να υπόσχεται περισσότερη άνεση στο εσωτερικό. Παράλληλα, υπάρχει σημαντική αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 25 λίτρα, δηλαδή 351 λίτρα στο σύνολο, νούμερο κορυφαίο για την κατηγορία. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
NISSAN