Ο Dauzet πλέον μην έχοντας την διάθεση και το κουράγιο να προσβάλει την απόφαση της πολιτείας έχει αρχίσει να πουλάει τα αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το μόνο που ελπίζει είναι να αλλάξει το χρονικό περιθώριο που του έχουν θέσει ώστε να μην οδηγηθεί σε οικονομική καταστροφή.

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας, απαγορεύεται να έχεις στο οικόπεδο σου τέτοιο αριθμό αυτοκινήτων.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα πολύ παράξενο περιστατικό στις ΗΠΑ όπου μια πόλη στην πολιτεία του Michigan εξαναγκάζει ένα ηλικιωμένο κύριο στα 74 χρόνια του να πουλάει κάθε μήνα ακατέβατα 20 αυτοκίνητα .

74χρονος πουλάει 20 αυτοκίνητα/μήνα

8.513 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Λόγω νόμου, ο 74χρονος απαγορεύεται να έχει τόσα αυτοκίνητα στο οικόπεδο του και τώρα πρέπει να τα πουλήσει για να μην έχει νέες κυρώσεις. Διαβάστε την ιστορία!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα πολύ παράξενο περιστατικό στις ΗΠΑ όπου μια πόλη στην πολιτεία του Michigan εξαναγκάζει ένα ηλικιωμένο κύριο στα 74 χρόνια του να πουλάει κάθε μήνα ακατέβατα 20 αυτοκίνητα από την συλλογή του αριθμεί αυτην την στιγμή περίπου 218 αυτοκίνητα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας, απαγορεύεται να έχεις στο οικόπεδο σου τέτοιο αριθμό αυτοκινήτων γιατί θεωρείται ότι το λειτουργείς σαν σκραπ και νεκροταφείο αυτοκινήτων επιβαρύνοντας το περιβάλλον. Ωστόσο, φαίνεται ότι η αλήθεια απέχει αρκετά από την πραγματικότητα καθώς ο Ron Dauzet ακόμα και σε αυτή την ηλικία αφιερώνει όλο του το χρόνο στο να τα φροντίζει ενώ οι λίγοι γείτονες που υπάρχουν δίπλα στην οικία του μαρτυρούν ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχει τα αυτοκίνητα για ανταλλακτικά ούτε αποκομίζει χρήματα από κάποια άλλη δραστηριότητα.
 
Πηγές αναφέρουν ότι το σκέπτικο για την απόφαση της πόλης ήταν και ότι η συλλογή του βρίσκεται στην ύπαιθρο και όχι μέσα σε κάποιο κτίριο αν και ο Ron επιβεβαιώνει ότι αν περάσεις έξω από το οικόπεδο του δεν μπορείς να καταλάβεις λίγα μέτρα πιο κει υπάρχουν τόσα αυτοκίνητα καθώς η φύση έχει φροντίσει να τα κάνει μέρος του τοπίου.

Ο Dauzet πλέον μην έχοντας την διάθεση και το κουράγιο να προσβάλει την απόφαση της πολιτείας έχει αρχίσει να πουλάει τα αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές και το μόνο που ελπίζει είναι να αλλάξει το χρονικό περιθώριο που του έχουν θέσει ώστε να μην οδηγηθεί σε οικονομική καταστροφή. Ήδη όπως λέει ο ίδιος είχε σκεφτεί να αρχίσει να τα πουλάει αλλά με δικούς του όρους για να μην φέρει την γυναίκα του στην δύσκολη θέση να τα φροντίζει όταν αυτός γίνει πλέον ανίκανος λόγω της μεγάλης του ηλικίας.

Mercedes
skoda