• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πιο επιβλητικό το ελαφρώς ανανεωμένο Audi A8

Ανάλογα με το εξοπλιστικό πακέτο, οι ζάντες αλουμινίου είναι 19 ή 20 ιντσών

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι χρωματισμοί στα καθίσματα και νέες επενδύσεις σε πόρτες, και ταμπλό

Στην έκδοση Comfort Plus Style μέχρι και πίσω καθίσματα είναι θερμαινόμενα

Ανανέωση για το Audi A8

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2009

Σε μικρές αλλά καίριες αισθητικές βελτιώσεις θα προβεί η Audi στο μεγάλο μοντέλο της, το A8. Η λιμουζίνα του γερμανού κατασκευαστή θα αποκτήσει και τρία νέα εξοπλιστικά επίπεδα. Πρόκειται για τα πακέτα, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, Sport Plus, Comfort Plus και Style.

 
Το πρώτο θα περιλαμβάνει βαφή του αμαξώματος στο νέο μαύρο χρώμα που ονομάζεται Panther Black, εμπρός φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με τη σχεδίαση της σειράς S-Line. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε νέους μπεζ χρωματισμούς σε δέρμα τύπου Valcona, και σπορ εμπρός καθίσματα με σύστημα θέρμανσης, ενώ υπάρχουν επενδύσεις μαύρου δέρματος σε πόρτες, ταμπλό και κεντρική κονσόλα.
Στο δεύτερο πακέτο ο χρωματισμός του αυτοκινήτου είναι το σκούρο μπλε που ονομάζεται Night Blue, υπάρχουν τα ίδια φώτα ημέρας, ενώ οι ζάντες είναι 19 ιντσών με σχεδιασμό 12 ακτινών. Εσωτερικά έχουμε μια ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από το Goa Beige της προηγούμενης έκδοσης στο Silk Beige χρώμα και σε παραπλήσιου τύπου δέρματος, ενώ ίδιες είναι και οι επενδύσεις με μαύρο δέρμα σε ταμπλό, κονσόλα και εσωτερικά των θυρών. Τα μπροστινά καθίσματα έχουν λειτουργία μασάζ και εξαερισμού, ενώ και τα πίσω καθίσματα είναι θερμαινόμενα.

Tags: AUDI A8