Το πρώτο σχέδιο του Seat Ibiza ST που θα δούμε του χρόνου

Το πρώτο σχέδιο του Seat Ibiza ST που θα δούμε του χρόνου

Το νέο Seat Ibiza ST

(6/4/2009)

Μετά την παρουσίαση της έκδοσης Sports Tourer του Exeo έρχεται και η ώρα της αντίστοιχης έκδοσης για το μικρότερο Ibiza. Πρόκειται για μοντέλο με μεγαλύτερο συνολικό μήκος και χώρο αποσκευών, ενώ το αυτοκίνητο θα αποτελέσει την τρίτη εκδοχή του Seat Ibiza (προς το παρόν).

O σχεδιαστής Luc Donckerwolke που έχει δουλέψει στο παρελθόν και στη Lamborghini, έχει εισάγει το σχεδιαστικό ύφος που ονομάζεται «Arrow Design» το οποίο συναντάμε στα νέα μοντέλα της ισπανικής φίρμας, και περισσότερο από όλα στο Ibiza. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίζει και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου η σχεδίαση στην περίπτωση του Ibiza ST, με το μοντέλο να έχει σαφώς αυξημένους χώρους και πρακτικότητα αλλά να διατηρεί και τον σπορτίφ χαρακτήρα του. Επίσημα στοιχεία σχετικά με τις διαστάσεις του μοντέλου, τη χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών, και τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν, όμως το Ibiza ST θα παρουσιαστεί του χρόνου και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Martorell.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η πολιτική της εταιρείας που την θέλει να παρουσιάζει πολλά νέα αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον φαίνεται και από τα λόγια του προέδρου της Seat, Erich Schmitt ο οποίος τόνισε ότι: «Οι πελάτες μας θέλουν ελκυστικά και πολύ καλής ποιότητας οχήματα ανεξάρτητα με το αν οι καιροί είναι δύσκολοι ή όχι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα παρουσιάσουμε 10 νέα μοντέλα μέσα στο έτος, ώστε να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας σε μια καλύτερη θέση».
ELASTIKA 2024
moto