• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
14ο Ράλλυ Σπριντ Σπάρτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2011
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ
Ξεκίνημα για το Κύπελλο Χωμάτινων Sprint με την διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης στις 26 και 27 Μαρτίου. Σε συνδυασμό με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, πολλοί είναι αυτοί που θα βρεθούν στην όμορφη Σπάρτη και θα απολαύσουν μια από τις ομορφότερες διαδρομές του Πάρνωνα με ένα σχεδιασμό όπου η αφετηρία είναι δίπλα στη μέση της ειδικής διαδρομής! O χάρτης του αγώνα
O χάρτης του αγώνα
Ξεκίνημα για το Κύπελλο Χωμάτινων Sprint με την διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης στις 26 και 27 Μαρτίου. Σε συνδυασμό με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, πολλοί είναι αυτοί που θα βρεθούν στην όμορφη Σπάρτη και θα απολαύσουν μια από τις ομορφότερες διαδρομές του Πάρνωνα με ένα σχεδιασμό όπου η αφετηρία είναι δίπλα στη μέση της ειδικής διαδρομής!
Η λέσχη της Σπάρτης παρέχει δωρεάν φιλοξενία στα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα και μειωμένο παράβολο συμμετοχής (150ευρώ). Τα χαρακτηριστικά της διαδρομής είναι: Εκκίνηση σε ένα πολύ γρήγορο και κατηφορικό κομμάτι με όμορφες καμπές, στην συνεχεία πέφτει σε δασικό κομμάτι πιο σφικτό και αρκετά τεχνικό και προς τον τερματισμό είναι επίπεδο αρκετά τεχνικό και πολύ γρήγορο. Το μήκος της διαδρομής είναι 13 χιλιόμετρα με αρκετά καλή ποιότητα χώματος.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παπαευθυμίου στο FIA Karting Academy Trophy 2021

Λ. Αυγενάκης: «Το 2021 θα διοργανώσουμε το Ράλλυ Aκρόπολις»

Oλοκληρώθηκε το 12ο PICK Πάτρας

Νέο πρόγραμμα για τους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας

Ο Σ.Τσολακίδης Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠΑ)

Αναβάλλονται οι αγώνες αυτοκινήτου για δύο βδομάδες

Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι «εκτός» ERC 2020

Αποτελέσματα Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

48ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο 11o PICK EKO Racing 100