Δείτε όλα τα μοντέλα που θα μας έρθουν το 2017!

Δείτε όλα τα μοντέλα που θα μας έρθουν το 2017!

Τα μοντέλα του 2017

70.510 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια πολύ γεμάτη χρονιά! Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχτεί το 2017 για την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, το σίγουρο είναι ότι, με βάση τα λανσαρίσματα που περιμένουμε, μόνο βαρετό δε θα μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο έτος.

Σε πλήρη οργασμό βρίσκεται και το 2017 η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζοντας, εξελίσσοντας και κατασκευάζοντας νέες προτάσεις για κάθε είδους ανάγκη. Αυτό βγάζει ουσιαστικά κερδισμένο τον εν δυνάμει αγοραστή ο οποίος έχει την ευχέρεια να επιλέξει από ένα ολοένα διογκούμενο πληθυσμό νέων ή ανανεωμένων μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σαν μια προαναγγελία για τις «ταινίες» που θα κάνουν πρεμιέρα το 2017, επιλέξαμε 16 «τρέιλερ» για ισάριθμα μοντέλα, τα οποία είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσουν κατά το 12μηνο που μόλις άρχισε. Από την κλάση των μικρών εστιάζουμε σε τρία πολύ βασικά λανσαρίσματα: το νέο Nissan Micra, το οποίο εκτελεί μια στροφή 180 μοιρών στο αισθητικό του κομμάτι, θα κάνει την αρχή την άνοιξη, ακολουθούμενο στα μέσα της χρονιάς από το Kia Rio. Προς το τέλος του έτους το segment B θα υποδεχτεί ένα ακόμα από τα βαριά χαρτιά του, το εντελώς νέο και ακόμα πιο φιλόδοξο Ford Fiesta. 
 
Με αμείωτο το ενδιαφέρoν θα μας κρατήσει και η κλάση των μικρομεσαίων. Μετρήστε και ζυγίστε πρεμιέρες: Νέα γενιά Honda Civic, εντελώς νέο Renault Megane, αλλά και νέο Hyundai i30 πιο απειλητικό από ποτέ για την «κλίκα» των ευρωπαίων. Σε αυτά προστίθενται το ανανεωμένο Golf το οποίο, με βάση τις «θεραπείες» στις οποίες το έχει υποβάλλει η VW, μάλλον είναι υποβαθμισμένο να το αποκαλούμε απλώς λίφτινγκ. Φρεσκάρισμα έχει δεχτεί και το Seat Leon ενώ σημαντική προσθήκη και για το Fiat Tipo το οποίο θα αποκτήσει περισσότερη διεισδυτικότητα με τη νέα πεντάθυρη παραλλαγή του. 
 
Η πιο hot κλάση, με βάση το ρυθμό ανάπτυξης της, είναι φυσικά τα SUV και όπως είναι λογικό δε λείπουν κι από εδώ οι σημαντικές προσγειώσεις νέων μοντέλων. ΚατΆ άρχάς, το 2017 είναι η χρονιά κατά την οποία θα γίνει πράξη η έναρξη των πωλήσεων του εδώ και χρόνια αναμενόμενου SUV της Alfa Romeo. Πρόκειται για τη Stelvio η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό το θετικό lead-in που της έχει φτιάξει η Giulia. Παράλληλα θα έχουμε εντελώς νέο Audi Q5 αλλά και έναν ακόμα rookie της κλάσης, τη Skoda, η οποία ρίχνει στη μάχη το Kodiaq. Σημαντικότατο και το Toyota C-HR το οποίο δοκιμάσαμε σε προηγούμενο τεύχος μας (AutoΤρίτη, 52/2016), αλλά είναι αναμφίβολα αυτοκίνητο του 2017. 
 
Στην κλάση των μεσαίων οικογενειακών το παιχνίδι είναι επίσης αρκετά «χοντρό». Και πώς να μην είναι όταν έχουμε έλευση νέου μεσαίου Opel (λέγε με Insignia Grand Sport πλέον), ανανεωμένης Skoda Octavia αλλά και νέων σπορ επιλογών με τη μορφή των δίθυρων μεσαίων Audi – τα A5 και S5. Αν μη τι άλλο μια ενδιαφέρουσα χρονιά, δε συμφωνείτε; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA