• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Kia δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες ψηφιακές εικόνες του αγωνιστικού Ceed TCR με το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα TCR International Series που ξεκίνησε ήδη.

Οι Κορεάτες, με το Ceed TCR, θα ανταγωνιστούν με εταιρείες όπως οι Alfa Romeo, SEAT, Volkswagen, Honda και Opel που συμμετέχουν στο TCR International Series.

Αγωνιστικό Kia Ceed

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/4/2016

Η Kia μας δίνει μια πρόγευση για την αγωνιστική εκδοχή του Ceed που ετοιμάζει πυρετωδώς, με την οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα TCR International Series.

 
Η Kia δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες ψηφιακές εικόνες του αγωνιστικού Ceed TCR με το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα TCR International Series που ξεκίνησε ήδη, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στο Bahrain International Circuit, στα πλαίσια του GP της F1 που έλαβε χώρα εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Οι Κορεάτες, λοιπόν, θα ανταγωνιστούν με εταιρείες όπως οι Alfa Romeo, SEAT, Volkswagen, Honda και Opel. Προς το παρόν δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, οπότε περιοριζόμαστε στην παρατήρηση του αεροδυναμικού body kit, που δείχνει να διαθέτει και carbon μέρη.

Οι άνθρωποι της Kia μας υπόσχονται πως θα μας αποκαλύψουν περισσότερα σύντομα. Έρχεται, βλέπετε και ο δεύτερος γύρος του TCR International Series, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου, στο Εστορίλ της Πορτογαλίας.