«Άκυρο» της Hyundai στην Apple & το αποτέλεσμα τη δικαιώνει!

«Άκυρο» της Hyundai στην Apple & το αποτέλεσμα τη δικαιώνει!

4.710 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Να ο λόγος που η Hyundai έριξε χυλόπιτα στην Apple: Μπορεί καλύτερα μόνη της! Και τα Ioniq 5 & Ioniq 6 το αποδεικνύουν!

Μετά το εκπληκτικό Ioniq 5, η Hyundai φέρνει το Ioniq 6!

Ποιος θα έλεγε όχι στην Apple όταν ο τεχνολογικός κολοσσός θα ζητούσε τη συνδρομή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας για να φτιάξει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Η Hyundai! Γιατί; Γιατί όπως φαίνεται, μόνη της το κάνει καλύτερα: Το νέο Ioniq 6.
 
Η Hyundai έχει τελειώσει οριστικά με το χαμηλό προφίλ του παρελθόντος. Έχει τελειώσει με τα «φτηνά πλην τίμια» μοντέλα. Έχει τελειώσει με το «value for money» πάνω απ’όλα. Έχει τελειώσει με την πίσω θέση απέναντι στον ανταγωνισμό. Αυτή τη στιγμή η Hyundai φαίνεται πως θέλει να είναι ότι πιο «καυτό» στην αγορά, είτε μιλάμε για συμβατικά, είτε, κυρίως, μιλάμε για ηλεκτρικά.
 
Τα ηλεκτρικά είναι για την Hyundai μεγάλη ευκαιρία. Γιατί με την τεχνολογία να ξεκινάει από το μηδέν, με νέες μάρκες, όπως η Tesla, να παίρνουν κεφάλι από το «παλιό» κατεστημένο, μάρκες που έμεναν τόσο καιρό στο «mainstream» και έπρεπε να παίρνουν την πίσω θέση στη σκιά των premium κατασκευαστών, τώρα μπορούν να δείξουν τι πραγματικά είναι.
 
Στα ηλεκτρικά, το όνομα δεν έχει σημασία. Είτε είσαι η Mercedes, η VW ή η Hyundai, πλέον κρίνεσαι για τα αυτοκίνητα που λανσάρεις. Ούτε για την παράδοση, που κανείς δεν έχει στα ηλεκτρικά, ούτε για την τεχνολογία, που είναι σε όλους τους κατασκευαστές τεχνολογία αιχμής, ούτε και τόσο πολύ για το σηματάκι, αφού το καλύτερο είναι τώρα καλύτερο γι αυτό που είναι, όχι για τη μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Και η Hyundai βρήκε το χώρο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Πρώτα με το Ioniq 5. Ένα μοντέλο που ξεπερνά τη λογική κάθε κατηγορίας. Μπορεί στις φωτογραφίες να μοιάζει με μικρομεσαίο και να «φέρνει» σε Lancia Delta, όμως από κοντά είναι σαν SUV, χωρίς να μοιάζει με SUV, είναι ψηλό χωρίς να δείχνει ψηλό. Είναι σα να πήρες ένα μικρομεσαίο, και να το μεγάλωσες σε κάθε διάσταση. Ένα πραγματικά μοναδικό μοντέλο, κάτι που κανείς άλλος κατασκευαστής δεν έχει κάνει πριν. Δεν είναι περίεργο που η λίστα αναμονής μπορεί να φτάσει πολλούς μήνες, με το Ioniq 5 να πουλάει σαν ζεστό ψωμί.
 
Και τώρα με το Ioniq 6. Όταν οι άλλες μάρκες έχουν καταλήξει λίγο πολύ σε SUV σχήματα, η Hyundai με δύο μοντέλα ξεφεύγει από το καλούπι, και κάνει τη διαφορά με μία μπερλίνα. Ένα μοντέλο που πάλι δε μοιάζει με τίποτε, ένα μοντέλο που φωνάζει «Apple» χωρίς να είναι, ένα μοντέλο που η Apple περήφανα θα έβαζε τα σήματά της και θα ονόμαζε iCar. Όμως η Hyundai το έκανε μόνη της, για πάρτη της.
 
Τι λέτε λοιπον; Δεν έκανε καλά η Hyundai που έριξε χυλόπιτα στην Apple; Υπάρχει λόγος να συνεργαστείς όταν μπορείς μόνος σου να λανσάρεις δύο τέτοια μοντέλα; Τι λέτε; Είναι η Hyundai σε άλλη «πίστα» από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό στα ηλεκτρικά, τουλάχιστον σε σχεδίαση;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green