Ανακατασκευασμένη Delta Integrale πωλείται σε «τρελή» τιμή!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανακατασκευασμένη Delta Integrale πωλείται σε «τρελή» τιμή!

2.516 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2022)

Σπάνια Lancia Delta Integrale, ανακατασκευασμένη από την Automobili Amos, βρίσκεται για πώληση με κόστος 661.000 ευρώ!

Τρελή τιμή για την Delta Futuristica

Η Lancia Delta Integrale είναι ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα της ιστορίας και μεταξύ άλλων έχει αποτελέσει τη βάση για πολλές νέες δημιουργίες. Μία από αυτές είναι η Automobili Amos Delta Futuristica, η οποία πλέον βρίσκεται προς πώληση ως μεταχειρισμένη, ωστόσο η τιμή της ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πειραγμένη Integrale με 330 ίππους

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο ιδρυτής της Automobili Amos, Eugenio Amos, παρουσίασε το αυτοκίνητο στις αρχές του 2018 και υποσχέθηκε να κατασκευάσει όχι περισσότερα από 20 αυτοκίνητα συνολικά. Κάθε ένα έχει σώμα κυρίως από ανθρακονήματα και κινητήρα που αποδίδει 330 ίππους. Φυσικά νωρίτερα είχε λάβει τις κατάλληλες μετατροπές, όπως νέα εισαγωγή, εξάτμιση, intercooler κ.α. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Μόλις 1.250 κιλά

Επιστρέφοντας στο αμάξωμα, οι τροποποιήσεις δεν σταματούν εκεί καθώς η Automobili Amos κατήργησε τις πίσω πόρτες της Integrale, ενώ στο μοντέλο που βρίσκεται προς πώληση παρατηρούμε τις ζάντες αλουμινίου EvoCorse «Turbofan» που ταιριάζουν στο χρώμα του αμαξώματος. Συνολικά, ολόκληρο το αυτοκίνητο ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά. Η καμπίνα διαθέτει Alcantara σε κόκκινο και μαύρο χρώμα μαζί με αλουμινένια πεντάλ, και σπορ καθίσματα Recaro.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center