Η Nismo εκδοχή του GT-R έχει διατηρήσει την σχεδιαστική γραμμή της μπροστινής γρίλιας και του προφυλακτήρα, από το facelift μοντέλο της «απλής» έκδοσης.

Στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές ανανεώσεις με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, για την μείωση του βάρους και την επίτευξη ισχυρών κάθετων δυνάμεων, αλλά και πιο «επιθετική» εμφάνιση.

Το παζλ των εξωτερικών βελτιώσεων έρχονται να συμπληρώσουν οι κόκκινες λεπτομέρειες στο σύνολο το αμαξώματος, όπως και οι εξάμπρατσες ζάντες 20 ιντσών της RAYS.

Ανανεωμένο GT-R Nismo

13.173 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/5/2016

Μετά την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Nissan GT-R στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, έρχεται και το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R Nismo, με πολλές ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες και καλύτερο «στήσιμο» στο δρόμο από ποτέ.

 
Η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε πρόσφατα το ανανεωμένο GT-R στη Νέα Υόρκη και πλέον ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει και facelift έκδοση του GT-R Nismo. Το ακόμη πιο «άγριο» και γρήγορο supercar έρχεται με ανανεώσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.


Η Nismo εκδοχή του GT-R έχει διατηρήσει την σχεδιαστική γραμμή της μπροστινής γρίλιας και του προφυλακτήρα από το facelift μοντέλο της «απλής» έκδοσης, μόνο που πολλά μέρη έχουν αντικατασταθεί με ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα να παράγονται οι υψηλότερες τιμές κάθετων δυνάμεων, από οποιοδήποτε μοντέλο παραγωγής της Nissan. 

Σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης της Nismo, με «σκληρότερα» αμορτισέρ και ελατήρια, η οδήγηση του ανανεωμένου GT-R Nismo θα είναι… παιχνιδάκι, όπως ισχυρίζεται η μάρκα. Οι τιμές που προέκυψαν μετά από δοκιμές της Nissan, θέλουν το μοντέλο της, να έχει βελτιωθεί στις κλίσεις σε απότομες εναλλαγές πορείας κατά 2 τοις εκατό.