Ανανεωμένο Hyundai i20: Φρέσκια εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Hyundai i20: Φρέσκια εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία

20.255 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2023)

Η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο i20, προχωρώντας σε ένα αισθητικό και τεχνολογικό ρετούς θέλοντας να συνεχίσει ανταγωνιστικά την εμπορική του πορεία στη μικρή κατηγορία. Ψήφος εμπιστοσύνης στους mild hybrid κινητήρες 1,0 λτ. με 100 και 120 άλογα.

Πινελιές στην εμφάνιση του Hyundai i20 facelift

Η τρίτη γενιά του Hyundai i20, του μικρού της κορεατικής φίρμας με κωδική ονομασία BC3 που παρουσιάστηκε στις αρχές του 2020 και ξεκίνησε την εμπορική του πορεία το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, δέχεται το καθιερωμένο facelift ούτως ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό στη λίγκα των μικρών απέναντι σε μοντέλα όπως το Toyota Yaris, Peugeot 208, Opel Corsa, Citroen C3 κ.ά.. 

Αισθητικά, οι σχεδιαστές της Hyundai προχώρησαν τραβώντας μερικές διακριτικές πινελιές, αν και διατήτησαν αναλοίωτο το μεγάλυτερο κομμάτι του αμαξώματος. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες αλλαγές παρατηρούνται στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Στο εμπρός μέρος συναντούμε πλέον ανασχεδιασμένους αεραγωγούς και μάσκα, ενώ πίσω πέραν του διαφορετικού προφυλακτήρα παρατηρούμε και τη νέα υπογραφή σχήματος «Ζ» στα φώτα. Το εικαστικό παζλ ολοκληρώνεται με τα νέα σχέδια στις ζάντες 16 ή 17 ιντσών, καθώς επίσης και με τις 3 καινούργιες χρωματικές επιλογές οι οποίες προστίθενται στην παλέτα: κίτρινο Lucid Lime Metallic, γκρι Lumen Grey Pearl και μπλε Meta Blue Pearl.


Η νέα φωτιστική υπογραφή σε σχήμα «Ζ» ξεχωρίζει στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Hyundai i20.

Η νέα φωτιστική υπογραφή σε σχήμα «Ζ» ξεχωρίζει στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Hyundai i20.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center