Στην τετρακίνητη έκδοσή του, το ASX συνεχίζει να προσφέρει το πλεονέκτημα της κατ επιλογή τετρακίνησης, στοιχείο σημαντικό για την καθημερινή οδήγηση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην τετρακίνητη έκδοσή του, το ASX συνεχίζει να προσφέρει το πλεονέκτημα της κατ επιλογή τετρακίνησης, στοιχείο σημαντικό για την καθημερινή οδήγηση.

Δοκιμή: Ανανεωμένο Mitsubishi ASX 1,8 Di-D 4WD

51.261 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2014)

Με αποδοτικό μοτέρ diesel, το ανανεωμένο 4κίνητο Mitsubishi ASX έρχεται για να αποδειχθεί και πάλι πολύ ικανό στο χώμα, αλλά και να βελτιώσει περαιτέρω τα οδικά του χαρακτηριστικά στην ασφάλτο, τονίζοντας τον «crossover» χαρακτήρα του.

Στα γρήγορα:• 1,8 λτ. diesel με 150 ίππους• Κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ.• Τετρακίνητο κατΆ επιλογή• Με 25.981 ευρώ
+ Απόδοση κινητήρα, λειτουργία τετρακίνησης, οδική συμπεριφορά, πληρότητα εξοπλισμού
Τιμή, σχεδίαση εσωτερικού
Το ASX λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2010, αποτελώντας την πρώτη πρόταση στην ιστορία της Mitsubishi για ένα compact crossover μοντέλο. 
Το αυτοκίνητο, στην ανανεωμένη του γενιά, έρχεται με αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό του, με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, αλλά και με μια «ελαφριά» βελτίωση σε κατανάλωση και ρύπους. 
Ειδικά στην τετρακίνητη έκδοσή του, το ASX συνεχίζει να προσφέρει το πλεονέκτημα της κατ επιλογή τετρακίνησης, στοιχείο σημαντικό για την καθημερινή οδήγηση.
Μικροαλλαγές φρεσκαρίσματοςΣχεδιαστικά, μικρές είναι οι αλλαγές στο αμάξωμα του ASX που αποκαλύπτουν την ανανέωση του μοντέλου. Στο εμπρόσθιο τμήμα για παράδειγμα, συναντούμε νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο περίγραμμα, αλλαγμένη γρίλια της μάσκας με πιο γωνιώδης άκρες, αλλά και προφυλακτήρα που βάφεται εξ ολοκλήρου πλέον στο χρώμα του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος από την άλλη, ο προφυλακτήρας είναι επίσης βαμμένος σχεδόν εξ ολοκλήρου στο χρώμα του αμαξώματος και αυτό, είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το προ-ανανέωσης ASX.
Πλήρες εξοπλιστικά με «τσιμπημένη» τιμήΤο ανανεωμένο Mitsubishi ASX 1,8 Di-D 4WD διατίθεται με ένα πλήρες εξοπλιστικό πακέτο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων 7 αερόσακους, σύστημα ελέγχου της ευστάθειας ASC, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, αυτόματο κλιματισμό κ.λπ. Το κόστος, μετά την απόσυρση και την έκπτωση, ορίζεται στα 25.981 ευρώ, μια τιμή σχετικά αυξημένη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σημειώστε πάντως, ότι για την αμιγώς δικίνητη έκδοση, η τιμή είναι 23.526 ευρώ.

Το εσωτερικό φρεσκάρεται με νέο τιμόνι, ηχοσύστημα και επενδύσεις. Τα υλικά παραμένουν με καλή συναρμολόγηση και φινίρισμα.

Το εσωτερικό φρεσκάρεται με νέο τιμόνι, ηχοσύστημα και επενδύσεις. Τα υλικά παραμένουν με καλή συναρμολόγηση και φινίρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
15.3 Toyota 1million