Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει πως μπορεί να μοιάζει το ανανεωμένο Nissan Qashqai.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει πως μπορεί να μοιάζει το ανανεωμένο Nissan Qashqai.

Ανανεωμένο Nissan Qashqai: Με φρέσκο στυλ και αναβαθμισμένη καμπίνα

40.525 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2023)

Το δημοφιλές μικρομεσαίο SUV της Nissan αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024 με φρέσκο σχεδιασμό, αναβαθμισμένη καμπίνα αλλά χωρίς αλλαγές στην φαρέτρα των κινητήριων συνόλων.

Πάνω στο ανανεωμένο Qashqai εργάζεται η Nissan

Το Nissan Qashqai, το μοντέλο που ουσιαστικά γέννησε την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και αγαπήθηκε από δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες σε Ελλάδα και Ευρώπη, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη του γενιά (δείτε τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η Nissan), η οποία συνεχίζει την προσπάθειά της να αποδειχθεί το ίδιο επιτυχημένη όσο οι δύο προηγούμενες. Για να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των αγοραστών για το μοντέλο και να παραμείνει το Qashqai ανταγωνιστικό σε μια απαιτητική κατηγορία, αυτή των C-SUV, η Nissan, σύμφωνα με γερμανικά μέσα, εργάζεται ήδη πάνω στην ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς crossover.

Μικρές οι αλλαγές εξωτερικά

Οι αλλαγές που θα έχει το ανανεωμένο Qashqai δεν θα είναι μεγάλες, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που βλέπετε παραπάνω, η οποία δείχνει σε έναν βαθμό πως θα μοιάζει το SUV μετά το facelift που θα δεχτεί. Ο πρόβολος αναμένεται να λάβει ανασχεδιασμένη γρίλια, τα φωτιστικά σώματα θα έχουν νέα γραφικά, ενώ ο προφυλακτήρας αναμένεται να λάβει μεγαλύτερους αεραγωγούς. Παρόμοιες αλλαγές πιθανότατα θα δούμε στο πίσω μέρος, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα πίσω φώτα. Πληροφορίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν, όμως πήγες γύρω από το στρατόπεδο της φίρμας αναφέρουν πως η Nissan ίσως δώσει στο ανανεωμένο Qashqai μικρές αλλαγές για να βελτιώσει την εργονομία του. Πλουσιότερος αναμένεται να είναι και ο εξοπλισμός του σε όλες τις εκδόσεις.


To τρέχον Nissan Qashqai.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To τρέχον Nissan Qashqai.

Ξανά ήπια υβριδικό και υβριδικό e-Power

Μεγάλη έκπληξη θα είναι εάν δούμε το ανανεωμένο Qashqai να έρχεται με νέα κινητήρια σύνολα σε σχέση με το τωρινό. Κατά πάσα πιθανότητα, το ιαπωνικό μικρομεσαίο θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον ήπια υβριδικό κινητήρων των 1,3 λίτρων σε δύο εκδόσεις στα 140 και τα 158 άλογα με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο X-Tronic αλλά και την αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση e-Power με τα 204 άλογα.

Πότε θα το δούμε

Η παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai θα γίνει στις αρχές του 2024 και λίγο αργότερα θα ακολουθήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελλάδα.

ford
SEAT