Αναβαθμισμένο σύστημα φώτων τεχνολογίας bi-xenon και φώτα ημέρας LED.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβαθμισμένο σύστημα φώτων τεχνολογίας bi-xenon και φώτα ημέρας LED.

Ανανεωμένο Skoda Rapid

6.979 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Ανανεώθηκε στα σημεία το Skoda Rapid, με νέα γκάμα κινητήρων και αναβαθμισμένους προβολείς LED. Δείτε όλες τις νέες προσθήκες και πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Παρουσιάστηκαν και επίσημα τα ανανεωμένα Skoda Rapid και Rapid Spaceback, λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα των ανανεωμένων Octavia και Citigo.

Στο πίσω μέρος, βρίσκεται ο ανανεωμένος προφυλακτήρας  και τα πίσω φώτα με τεχνολογία LED και φιμέ μεμβράνες.

Στο πίσω μέρος, βρίσκεται ο ανανεωμένος προφυλακτήρας και τα πίσω φώτα με τεχνολογία LED και φιμέ μεμβράνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι αλλαγές ξεκινούν από το εμπός μέρος, με το αναβαθμισμένο σύστημα φώτων τεχνολογίας bi-xenon, που συνδυάζεται με LED φώτα ημέρα. Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα, οι προβολείς αυξομειώνονται αυτόματα, προσαρμόζοντας το φώς ανάλογα με το τι βρίσκεται μπροστά από το αυτοκίνητο. Ανασχεδιασμένος είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας  στον οποίο έχουν προστεθεί νέοι, οριζόντια τοποθετημένοι, προβολείς ομίχλης, όμοιοι με αυτούς της ανανεωμένης Octavia.
 Στο πίσω μέρος, συναντούμε τον ανανεωμένο προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED, τα οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, είναι πιο σκούρα στο σύνολό τους, προκειμένου να φαίνεται πιο έντονα ο C σχηματισμός. Νέες ζάντες αλουμινίου 15,16 και 17 ιντσών συμπεριλαμβάνονται στις αλλαγές, ενώ στο Spaceback το πίσω τζάμι έχει μεγαλώσει αρκετά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Περνώντας στο εσωτερικό συναντούμε μικρές πινελιές ανανέωσης, ενώ το εντυπωσιακό στοιχεία έγγειται στο ότι τα δύο Rapid στην πιο πλήρη έκδοσή τους εξοπλίζονται με ασύρματο ίντερνετ (wi-fi hotspot) και δύο έξτρα θύρες USB στα πίσω καθίσματα, δάνειο και αυτό από την πρόσφατα ανανεωμένη Octavia.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων εντοπίζεται η σημαντικότερη αλλαγή με την προσθήκη του γνωστού τρικύλινδρου TSI βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,0 λτ. του Volkswagen Group σε δύο εκδόσεις απόδοσης 95 και 110 ίππων αντίστοιχα. Πιο πάνω στη γκάμα εμφανίζεται ο τετρακύλινδρος TSI χωρητικότητας 1,4 λτ. με απόδοση 125 ίππων. Στα diesel υπάρχουν δύο λύσεις με τους TDI κινητήρες των 1,4 και 1,6 λίτρων με 90 και 116 ίππους αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται να δούμε τα ανανεωμένα Rapid και Rapid Spacebac στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Μαρτίου, δίπλα στη Skoda Octavia RS 245.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto