• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ανανεωμένο Impreza θα προσφέρεται με δύο μοτέρ.

Η Subaru κάνει λόγο ακόμα πως το μοντέλο θα προσφέρεται με περισσότερες επιλογές σε ζάντες.

Οι αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο είναι μικρές.

Aνανεωμένο Subaru Impreza

12.089 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2019

Στην τοπική αγορά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου έκανε το ντεμπούτο του το Ιmpreza facelift. Γνωρίστε το.


Η νέα γενιά του Subaru Impreza μπορεί να έχει λίγα χρόνια που έχει μπει σε παραγωγή αλλά αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε την εταιρεία από το να του προσφέρει ένα φρεσκάρισμα, αρχικά για την τοπική αγορά της Ιαπωνίας.

Στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, το ανανεωμένο Impreza λαμβάνει διαφοροποιημένη γρίλια και νέα εμπρός και πίσω φώτα ενώ μικρές αλλαγές παρατηρούνται και στον εμπρός προφυλακτήρα. Η Subaru κάνει λόγο ακόμα πως το μοντέλο θα προσφέρεται με περισσότερες επιλογές σε ζάντες, από 16 έως 18 ίντσες, για να καλύψει κάθε γούστο.

Οι αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο είναι μικρές. Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε πως η κεντρική κονσόλα μαζί με το σύστημα infotainment έχουν «φρεσκαριστεί» και ότι υπάρχει τώρα εκτενέστερο μαύρο φινίρισμα γύρω από τα μπουτόν για τον έλεγχο του κλιματισμού. Στον τομέα της τεχνολογίας, το Impreza θα προσφέρεται με το σύστημα Eyesight Touring Assist, σε όλες τις εκδόσεις του, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα και την κούραση του οδηγού παρέχοντας του υποβοήθηση κατά την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και την διεύθυνση του οχήματος. Αλλα συστήματα υποβοήθησης περιλαμβάνουν: αυτόματα προσαρμοζόμενα φώτα, εμπρός κάμερα κ.α.

Στην Ιαπωνία, το ανανεωμένο Impreza θα προσφέρεται με δύο μοτέρ, έναν 1.600άρη 115 ίππων και 148 Nm ροπής και έναν 2λιτρο απόδοσης 154 ίππων και 196 Nm ροπής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λανσαριστεί το Impreza facelift στις υπόλοιπες αγορές, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα δούμε την WRX έκδοση.

22 διαθέσιμα άρθρα για SUBARU  IMPREZA

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια