Μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο το ανανεωμένο Toyota Verso-S.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο το ανανεωμένο Toyota Verso-S.

Ανανέωση για το Toyota Verso-S

7.671 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2014)

Μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο Toyota Verso-S, το οποίο δέχθηκε ένα αισθητικό φρεσκάρισμα, απέκτησε φώτα LED, ενώ αναβαθμίστηκε η ποιότητα και ο εξοπλισμός του εσωτερικού του.

Το Toyota Verso-S, στα μισά του δρόμου πριν την αντικατάστασή του από το νέας γενιάς μοντέλο, δέχθηκε μια αισθητική ανανέωση, προκειμένου να υιοθετήσει την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα «Keen Look», όπως αυτή μας «συστήθηκε» αρχικά με το Auris και αργότερα με το RAV4.Το ιαπωνικό compact MPV δέχθηκε τις περισσότερες αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα του, εκεί που τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Επιπλέον, τα άνω τμήμα της μάσκας του ανανεώθηκε, με τη γρίλια της μάσκας να έχει πλέον περίγραμμα χρωμίου. Στο πίσω τμήμα, πάλι, η εικόνα δείχνει νέα, χάρη στα νέα φώτα LED. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, οι οποίες εμφανίζουν ένα 3D εφέ. Καινούργια είναι και η χάλκινη μεταλλική απόχρωση, η οποία αντικαθιστά στην παλέτα του ανανεωμένου Toyota Verso-S την ανοικτή μπλε.Αναφορικά με το εσωτερικό, τώρα, οι υποψήφιοι αγοραστές του Verso-S μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στο μαύρο διάκοσμο και σε έναν δίχρωμο καφέ-μαύρο. Προκειμένου να αναβαθμιστεί η αίσθηση ποιότητας, έχουν γίνει μικρές διορθωτικές επεμβάσεις σε πλήθος επιμέρους στοιχείων. Η ασφάλεια και η άνεση αναβαθμίζονται μέσω του συστήματος ελέγχου της πίεσης των ελαστικών, το οποίο προσετέθη στο βασικό εξοπλισμό. Στις πλούσιες εκδόσεις του, το Verso-S φέρει το multimedia σύστημα Toyota Touch 2, το οποίο διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής 6,1 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth, θύρα USB και κάμερα οπισθοπορείας. Μια προαιρετική αναβάθμιση του Toyota Touch 2 προσφέρει υπηρεσίες πλοηγού, έναν προσαρμοζόμενο περιοριστή ταχύτητας και συνδεσιμότητα με εφαρμογές όπως το Toyota Real Time Traffic.

Το Toyota Verso-S δέχθηκε μια αισθητική ανανέωση, προκειμένου να υιοθετήσει την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα «Keen Look».

Το Toyota Verso-S δέχθηκε μια αισθητική ανανέωση, προκειμένου να υιοθετήσει την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα «Keen Look».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw