Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκε ο Lewis Hamilton όταν έφαγε «πόρτα» στο Wimbledon λόγω... ενδυμασίας!
Απίστευτο: Έφαγε «πόρτα» ο Hamilton!
3.283 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2015)
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκε ο Lewis Hamilton όταν δεν του επετράπη η είσοδος στον τελικό του Wimbledon λόγω «ατυχούς επιλογής ενδυμασίας».
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκε ο Lewis Hamilton όταν δεν του επετράπη η είσοδος στον τελικό του Wimbledon λόγω «ατυχούς επιλογής ενδυμασίας».
Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εκδήλωνε τον ενθουσιασμό του για την πρόσκληση του να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο event από βασιλική σουίτα, η τελική εξέλιξη τον προσγείωσε απότομα.
Οι προσκεκλημένοι όμως σε αυτά τα τμήματα, οφείλουν να τηρήσουν ένα συγκεκριμένο dress code, το οποίο περιλαμβάνει σακάκι, γραβάτα και κλειστά παπούτσια, κάτι που φαίνεται ότι δεν έπραξε ο Hamilton, με συνέπεια να φάει «πόρτα»!
«Εξαιτίας μιας ατυχούς παρανόησης που αφορά τον ενδυματολογικό κώδικα στο Γουίμπλεντον, ο Λιούις είναι πολύ απογοητευμένος που έχασε τον τελικό των ανδρών», δήλωσε χαρακτηριστικά μία εκπρόσωπος Τύπου του Βρετανού οδηγού.
Εκπρόσωπος της διοργάνωσης τόνισε για το συμβάν:
«Εάν δεν ήταν κατάλληλα ενδεδυμένος, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν του επετράπη η είσοδος, ωστόσο δεν κάνουμε σχόλια για τους καλεσμένους μας. Εάν ήρθε χωρίς σακάκι, γραβάτα ή παπούτσια, θα είχε δύο επιλογές: να μην παραμείνει ή να φορέσει τα κατάλληλα ρούχα».