Θα χρησιμοποιεί την EMP 2 πλατφόρμα του PSA Group.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα χρησιμοποιεί την EMP 2 πλατφόρμα του PSA Group.

Αυτό ειναι το C5 Aircross

5.048 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2017)

Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το C5 Aircross. Πώς σας φαίνεται η σχεδίαση του; Με ποιο άλλο μοντέλο του PSA Group είναι πολύ πιθανό να μοιραστεί κινητήρες;

Φωτογραφίες για το C5 Aircross της Citroen ήρθαν στη δημοσιότητα  μέσα από διεθνείς πηγές ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου. Αποκαλύπτεται η τελική σχεδίαση και εμφάνιση του, εμπνευσμένη από το Aircross Concept αν και λίγο πιο συντηρητικό.

Θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες των 1.6 και 1.8 λίτρων απόδοσης 169 και 204 ίππων αντίστοιχα.

Θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες των 1.6 και 1.8 λίτρων απόδοσης 169 και 204 ίππων αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το μοντέλο ακόμη, αλλά διεθνή μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι θα χρησιμοποιεί την EMP 2 πλατφόρμα του PSA Group, την ίδια που χρησιμοποιεί και το νέο Peugeot 3008. Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται κυρίως από την επιβλητική μάσκα του στο μπροστινό μέρος και τα φώτα του, τους αεραγωγούς στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος και την σπορ σχεδίαση του.
 
Στο εσωτερικό του μέρος, ξεχωρίζει η δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό, το τιμόνι και φυσικά στα καθίσματα. Το τιμόνι είναι καινοτόμο, με πολλές επιλογές πάνω του. Στο κέντρο υπάρχει μια οθόνη infotainment και ξεχωριστής σχεδίασης λεβγές ταχυτήτων.

Eκτός από την πλατφόρμα, πληροφορίες λένε ότι θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες των 1.6 και 1.8 λίτρων απόδοσης 169 και 204 ίππων αντίστοιχα. Το κιβώτιο θα είναι αυτόματο 6 σχέσεων.

Εκτός από το συγκεκριμένο μοντέλο, η γαλλική εταιρία μπορεί να λανσάρει και ένα μακρύτερο SUV σαν το VW Τiguan Allspace/L που θα μπορεί να έχει μέχρι και 7 καθίσματα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.
Το νέο C5 Aircross θα λανσαριστεί στην Κίνα το τελευταίο τρίμηνο του 2017 με την Ευρώπη να ακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα.

Πώς σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center