• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θα χρησιμοποιεί την EMP 2 πλατφόρμα του PSA Group.

Θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες των 1.6 και 1.8 λίτρων απόδοσης 169 και 204 ίππων αντίστοιχα.

Το νέο C5 Aircross θα λανσαριστεί στην Κίνα το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Εκτός από το συγκεκριμένο μοντέλο, η γαλλική εταιρία μπορεί να λανσάρει και ένα μακρύτερο SUV σαν το VW Τiguan Allspace/L.

Αυτό ειναι το C5 Aircross

4.085 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2017
 

Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το C5 Aircross. Πώς σας φαίνεται η σχεδίαση του; Με ποιο άλλο μοντέλο του PSA Group είναι πολύ πιθανό να μοιραστεί κινητήρες;

CITROEN: Citroen Comfort Days με 36 άτοκες δόσεις

Φωτογραφίες για το C5 Aircross της Citroen ήρθαν στη δημοσιότητα  μέσα από διεθνείς πηγές ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου. Αποκαλύπτεται η τελική σχεδίαση και εμφάνιση του, εμπνευσμένη από το Aircross Concept αν και λίγο πιο συντηρητικό.

Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το μοντέλο ακόμη, αλλά διεθνή μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι θα χρησιμοποιεί την EMP 2 πλατφόρμα του PSA Group, την ίδια που χρησιμοποιεί και το νέο Peugeot 3008. Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται κυρίως από την επιβλητική μάσκα του στο μπροστινό μέρος και τα φώτα του, τους αεραγωγούς στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος και την σπορ σχεδίαση του.
 
Στο εσωτερικό του μέρος, ξεχωρίζει η δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό, το τιμόνι και φυσικά στα καθίσματα. Το τιμόνι είναι καινοτόμο, με πολλές επιλογές πάνω του. Στο κέντρο υπάρχει μια οθόνη infotainment και ξεχωριστής σχεδίασης λεβγές ταχυτήτων.

Eκτός από την πλατφόρμα, πληροφορίες λένε ότι θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες των 1.6 και 1.8 λίτρων απόδοσης 169 και 204 ίππων αντίστοιχα. Το κιβώτιο θα είναι αυτόματο 6 σχέσεων.

Εκτός από το συγκεκριμένο μοντέλο, η γαλλική εταιρία μπορεί να λανσάρει και ένα μακρύτερο SUV σαν το VW Τiguan Allspace/L που θα μπορεί να έχει μέχρι και 7 καθίσματα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.
Το νέο C5 Aircross θα λανσαριστεί στην Κίνα το τελευταίο τρίμηνο του 2017 με την Ευρώπη να ακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα.

Πώς σας φαίνεται;

10 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C5 AIRCROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια