Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Santa Cruz του 2025

7.476 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2024)
Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Santa Cruz του 2025
17 Φωτογραφίες »

- Πιο «άγρια» εμφάνιση με νέα μάσκα και ζάντες 18 ιντσών
- Κυρτή πανοραμική οθόνη 24,6 ιντσών και ψηφιακό κλείδωμα-ξεκλείδωμα
- Συνεχίζει να διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρα, απόδοσης 191 και 281 ίππων
- Αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες αυτό το καλοκαίρι

Πιο «άγρια» εμφάνιση με νέα μάσκα και ζάντες 18 ιντσών

Το Hyundai Santa Cruz λανσαρίστηκε στην αγορά των ΗΠΑ το 2021 και πρόσφατα η κορεάτικη μάρκα παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του 4-θυρου pickup. Η ομάδα σχεδιασμού αποφάσισε να «σκληρύνει» λίγο το Santa Cruz για να μοιάζει περισσότερο με ένα αγροτικό και έρχεται ελαφρώς ανανεωμένο εξωτερικά, αλλά με σημαντικές αλλαγές στην καμπίνα. Οι πιο χαρακτηριστικές αλλαγές στο αμάξωμα εντοπίζονται στη νέα μάσκα που αποτελείται από μια γρίλια με μεγαλύτερα ορθογώνια ανοίγματα και νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η Hyundai τοποθέτησε ελαστικά παντός εδάφους για να βοηθήσει το αγροτικό σε καταστάσεις off-road και το αυτοκίνητο πατάει σε ζάντες 18 ιντσών. Τέλος, το ανανεωμένο αγροτικό της Hyundai υπόσχεται ικανότητα ρυμούλκησης έως και 2.267 κιλά στις ακριβότερες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Κυρτή πανοραμική οθόνη 24,6 ιντσών και ψηφιακό κλείδωμα-ξεκλείδωμα

Όσον αφορά το εσωτερικό, οι αλλαγές εδώ είναι περισσότερο εμφανείς. Η καμπίνα κληρονομεί το τιμόνι και την μεγάλη κυρτή πανοραμική οθόνη που είδαμε και στο ανανεωμένο Tucson. Η οθόνη συνδυάζει τον πίνακα οργάνων και την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, οι οποίες έχουν διαστάσεις 12,3 ίντσες η κάθε μια. Το ταμπλό διαθέτει ράφι πάνω από το ντουλαπάκι και μια σειρά από χειριστήρια αφής για ρυθμίσεις όπως αυτές του ήχου και της θερμοκρασίας, ενώ πλέον είναι δυνατές οι over-the-air ενημερώσεις και το ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto σε όλες τις εκδόσεις. Επιπλέον, η ανανέωση του εσωτερικού συνοδεύεται και με το Digital Key 2 Touch της Hyundai, που σας επιτρέπει να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο με το smartphone σας.

Συνεχίζει να διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρα, απόδοσης 191 και 281 ίππων

Το ανανεωμένο μοντέλο θα συνεχίζει να δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο κινητήρων. Η επιλογή γίνεται μεταξύ της βασικής έκδοσης (SE) του τετρακύλινδρου κινητήρα 2,5 λίτρων απόδοσης 191 ίππους και της πιο δυναμικής έκδοσης (SEL) με τον turbo κινητήρα 2,5 λίτρων που αποδίδει 281 ίππους που συνδέεται με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ ταχυτήτων. Επιπλέον, διατίθεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Night, XRT και Limited, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη τεχνολογία και ωραιότερους εσωτερικούς χώρους, όπως δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και λιγότερα φυσικά χειριστήρια.

Αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες αυτό το καλοκαίρι

Παρότι το ανανεωμένο Santa Cruz δεν θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, αξίζει να επισημάνουμε ότι αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες στην Β. Αμερική αυτό το καλοκαίρι, ενώ οι τιμές του θα ανακοινωθούν κι αυτές όταν πλησιάσουμε πιο κοντά στην ημερομηνία πώλησης.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda