Αυτό είναι το ανανεωμένο Volkswagen ID.3
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volkswagen ID.3

2.259 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Το Volkswagen ID.3 ετοιμάζει την ανανεωμένη του έκδοση και η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες.

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο VW ID.3

Η ώρα για την ανανέωση του Volkswagen ID.3 πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα σκίτσα του φρεσκαρισμένου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σπορ εμφάνιση και νέα γραφικά στα φώτα

Πηγαίνοντας κατ’ ευθείαν στις πληροφορίες που αντλούμε από τα σκίτσα, απ’ ότι μπορούμε να δούμε, ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο σπορ εμφάνιση, ενώ τα γραφικά των LED πίσω φώτων έχουν ενημερωθεί. Από κει και πέρα δε φαίνεται κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή.

Ενημερώσεις και μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα συμβούν στο εσωτερικό του μοντέλου, όπου η VW υπόσχεται να ενισχύσει την ποιότητα. Επιπλέον, το μέγεθος της οθόνης αφής θα αυξηθεί από τις 10 στις 12 ίντσες, ενώ η κεντρική κονσόλα θα επανασχεδιαστεί για να φιλοξενεί ένα ζευγάρι ποτηροθήκες. Στο πίσω μέρος, ένα αφαιρούμενο δάπεδο θα ενισχύσει την πρακτικότητα του ηλεκτρικού. Η VW αναφέρει πως θα υπάρξουν ενημερώσεις over-the-air για περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικότητας του λογισμικού, που είναι ένα από τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί. Εκτός από τις βελτιωμένες επιδόσεις του infotainment, η VW υπόσχεται αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης.

Το 4ο τρίμηνο του 2023 οι παραδόσεις

Τέλος, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών, οι παραδόσεις του ανανεωμένου ID.3 δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο VW ID.3.
- Αυτά είναι τα επίσημα σκίτσα.
- Μεγαλύτερη οθόνη (από 10 σε 12 ίντσες) στο εσωτερικό για το infotainment.
- Αναβαθμίσεις στο λογισμικό και πιο ποιοτικά υλικά.
- Το 4ο τρίμηνο του 2023 οι παραδόσεις του ανανεωμένου ID.3.
Πως σου φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
GOOEYEAR FUEL MAX
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel