Αυτό είναι το νέο Ford Edge Hybrid
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο Ford Edge Hybrid

3.418 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Εικόνες που αποκαλύπτουν το νέο Ford Edge έκαναν την εμφάνισή τους στην Κίνα και μας δίνουν την πρώτη καλή ματιά στο επερχόμενο SUV.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες

Λαμβάνοντας ισχύ από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο θα αποδίδει 275 ίππους στην κινεζική έκδοση, το νέο Ford Edge θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στην πόλη Guangzhou. Όμως, πριν από αυτό, εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τις κινεζικό Υπουργείο μεταφορών μας προσφέρουν την καλύτερη ματιά έως τώρα στο νέο Ford Edge Hybrid.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σύγχρονος σχεδιασμός

Με κομψό και απλοποιημένο στυλ, το νέο Edge φαίνεται πως έχει λάβει σημαντική σχεδιαστική αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Η υβριδική έκδοση θα μοιάζει ακριβώς με τις εκδόσεις του Edge που εξοπλίζονται από κινητήρα εσωτερικής καύσης, του οποίου ο σχεδιασμός αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει πως μια ευρύτερη μάσκα φιγουράρει στο μπροστά μέρος, ενώ νέο σχεδιασμό έχουν και οι προβολείς. Οι γραμμές του Edge είναι πιο μοντέρνες, ενώ στο πλάι οι κρυφές χειρολαβές των θυρών δίνουν στο SUV μια πιο σύγχρονη εμφάνιση. Τέλος, τα νέα πίσω φώτα εκτείνονται περισσότερο στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Πέντε μέτρα μήκος

Από κει και πέρα, είναι σημαντικό πως το νέο Edge έχει επιμηκυνθεί κατά 122 χιλιοστά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Τώρα έχει μήκος 5 μέτρα κάτι που θα του δώσει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Εικόνες από την καμπίνα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
skoda