Aυτός είναι ο νικητής των ελαστικών Falken του Autotriti Newsletter!

2.290 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2024)
Aυτός είναι ο νικητής των ελαστικών Falken του Autotriti Newsletter!

Είσαι συνδρομητής στο Newsletter του Autotriti; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Ελαστικά που πέρασαν τα TESTS! Αν δεν είσαι, συνδρομητής, γράψου, δωρεάν, με 1 κλίκ εδώ Εγγραφείτε με 1 κλίκ εδώ

Κάθε μήνα, δοκιμάζουμε όλα τα ελαστικά της αγοράς. Τα ελαστικά αυτά που περνούν τις δοκιμασίες του Autotriti Test Center και ουσιαστικά παραμένουν καινούργια, στη συνέχεια ή επιστρέφονται στην εταιρεία τους ή προσφέρονται  ως ΔΩΡΟ σε τυχερούς αναγνώστες μας!

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ήταν συνδρομητές του Autotriti Newsletter και είχαν ενεργή παρουσία (κλίκαραν πάνω στα μισά newsletter που έφταναν στο email τους μέσα στο 15νθήμερο του διαγωνισμού). Στην συνέχεια ακολούθησε η απαραίτητη, ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία ανέδειξε και τον νικητή του διαγωνισμού.

Νικητής είναι ο Ίσαρης Κωνσταντίνος! Κερδίζει μια τετράδα ελαστικών Falken (τα Ziex ZE310 Ecorun στη διάσταση 215/55 R17). Του ευχόμαστε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Η δήλωση του νικητή:

«Ευχαριστώ πολύ το autotriti.gr για τα ωραία και ενδιαφέροντα άρθρα,  τις συγκρίσεις και δοκιμές καινούργιων αυτοκινήτων & των προϊόντων στο  χώρο του αυτοκινήτου.
Είμαι φανατικός αναγνώστης του autotriti.gr  και μου αρέσει να συμμετέχω  στους διαγωνισμούς σας.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κέρδισα και σας εύχομαι να  συνεχίσετε  την επιτυχημένη πορεία σας.»


Σας ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχατε και συνεχίστε να παρακολουθείτε το Autotriti και το Autotriti Newsletter για περισσότερους διαγωνισμούς! Αν δεν είσαι, συνδρομητής, γράψου, δωρεάν, με 1 κλίκ εδώ  Εγγραφείτε με 1 κλίκ εδώ

Αυτή τη περίοδο, «τρέχει» ο διαγωνισμός για την κλήρωση ελαστικών SAVA.

Mercedes
test