A8: Η ναυαρχίδα της Audi.

Κορυφαία ποιότητα και τόσες οθόνες που νομίζεις πως βρίσκεσαι σε cinemax (!) για το νέο Audi A8.

Η τεχνολογία ξεχειλίζει στο εσωτερικό του Α8.

Artificial Intelligent είναι το νέο Audi A8, αφού μπορεί να οδηγηθεί χωρίς οδηγό!

Audi A8 - Έμφαση στην πολυτέλεια και την τεχνολογία

44.067 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ναυαρχίδα της Audi προβάλλει σε αυτήν της τη γενιά την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την προηγμένη τεχνολογία. 

Quick info

- Δυνατότητα αυτοματοποιημένης οδήγησης
- Κορυφαίο τεχνολογικά
- Κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Όταν ακούς τους ανθρώπους της Audi να σου μιλάνε για το νέο A8 ανακαλύπτεις πως η τέταρτη γενιά έχει κατασκευαστεί με πολύ πάθος και σύμφωνα με τους τρεις παρακάτω άξονες: την επιβλητική σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής - προσοχή στην λεπτομέρεια, και την προηγμένη τεχνολογία.

Σχεδίαση που κάνει statement
Όσον αφορά στην σχεδίαση του μοντέλου, τόσο την εξωτερική, όσο και την εσωτερική, ένα έχουμε να πούμε: το νέο Audi A8 δείχνει το δρόμο για τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας. Είναι επιβλητικό, εκλεπτυσμένο, υπερπολυτελές και ταυτόχρονα high tech από όποια σκοπιά και να το δεις. 

Τεχνολογία από το μέλλον
Θα μπορούσαμε να γράφουμε με τις ώρες για τα τεχνολογικά του συστήματα, τις οθονάρες στο εσωτερικό, το ψηφιακό πίνακα οργάνων, την πολυτέλεια των υλικών κατασκευής, τα matrix led φώτα με το απίστευτο παιχνίδι που κάνουν όταν πατάς το κουμπί να κλειδώσεις ή ξεκλειδώσεις το μοντέλο, τα καθίσματα που κάνουν μασάζ μέχρι και στις πατούσες των ποδιών, ή για το σύστημα των 48 Volt που έχει προκειμένου να έχουν ενέργεια όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, εκεί όμως που θα σταθούμε είναι στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτει το μοντέλο και ότι πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για εξαιρετικά αυτοματοποιημένη οδήγηση. Συγκεκριμένα ο πιλότος κυκλοφοριακής συμφόρησης, Audi AI, αναλαμβάνει την οδήγηση με ταχύτητα έως και 60 χλμ./ ώρα σε αυτοκινητόδρομους, με το σύστημα να ενεργοποιείται με το πλήκτρο AI που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα με τον αυτόματο πιλότο να διαχειρίζεται την εκκίνηση, την επιτάχυνση, το τιμόνι και το φρενάρισμα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να μην παρακολουθεί μόνιμα το αυτοκίνητο. 

Κινητήρες
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το νέο Α8 ξεκινά αρχικά με δύο V6 turbo κινητήρες τον 3,0 λίτρων TDI και τον 3,0 λίτρων TFSI. Ο πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 290 ίππους, ενώ η δεύτερη επιλογή αυτή του βενζινοκινητήρα προσφέρει 344 άλογα. Έπειτα θα προστεθούν δύο οκτακύλινδρες εκδόσεις η μία θα είναι ο 4,0 λίτρων πετρελαιοκινητήρας με 441 άλογα και η άλλη ο 4,0 λίτρων TFSI με 466 ίππους, ενώ υπάρχει και η κορυφαία έκδοση του μοντέλου W12 με τον κινητήρα 6 λίτρων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TI LINGLONG AGORAZO
skoda