Η παραγόμενη δύναμη από τον κινητήρα περνάει μέσω του 8ταχυτου αυτόματου κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς.

Η έκδοση προσφέρει και μια τσάντα που περιλαμβάνει αδιάβροχο, μπουφάν παραλλαγής, αντίσκηνο κ.α

Καρδιά του πολυτελούς SUV είναι ένας W12 κινητήρας 6 λίτρων.

Βentaya Field Sports

2.535 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Η Βentley συνεργάστηκε με μια εταιρεία κατασκευής κυνηγετικών όπλων και παρουσίασε την Field Sports έκδοση για την Bentaya! Διαβάστε τι περιλαμβάνει.

Η Bentley σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής όπλων Purdey, δημιούργησε μια νέα έκδοση για την Bentaya από τα «χεράκια» της Mulliner, κάτω από την ονομασία Field Sports.

H βρετανική εταιρεία το χαρακτηρίζει ως « το πιο χρήσιμο εργαλείο για άθληση στην ύπαιθρο» και πρόκειται ουσιαστικά για μια εργοστασιακή Bentaya που έχει εξοπλιστεί με εξατομικευμένο χώρο αποσκευών από υλικά, όπως δέρμα και αλουμίνιο. Ο αποθηκευτικός χώρος διαιρείται σε διαφορετικά μέρη ανάλογα με την χρήση τους όπως σκάγια για το κυνηγετικό όπλο, κιάλια και ωτοασπίδες ενώ έχει προβλεφθεί να μπορεί να ασφαλιστεί για την προστασία των ανηλίκων.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη Bentaya είναι σχεδιασμένη για κυνήγι και για αυτό το λόγο προσφέρεται ειδική φόρμα που χωρά δύο καραμπίνες ενώ παράλληλα έχει προβλεφτεί και ειδικός χώρος ανάμεσα στα πίσω καθίσματα για να βάλει ο κυνηγός την θήκη της.
Λόγω του γεγονότος ότι η Purdey ειδικεύεται και στην σχεδίαση ρούχων, η έκδοση προσφέρει και μια τσάντα που περιλαμβάνει αδιάβροχο, μπουφάν παραλλαγής, αντίσκηνο κ.α
 
Καρδιά του πολυτελούς SUV είναι ένας W12 κινητήρας 6 λίτρων, με 608 ίππους και 900 Nm ροπής. Αυτό το θηριώδες νούμερο ροπής είναι διαθέσιμο από τις μόλις 1.250 σ.α.λ. Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,1 δλ. νούμερο εξαιρετικό παρά το αυξημένο βάρος των 2.422 κιλών, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 301 χλμ/ώρα. Η παραγόμενη δύναμη από τον κινητήρα περνάει μέσω του 8ταχυτου αυτόματου κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς (20 ιντσών, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν και ζάντες 22 ιντσών) της Bentayga. 

Βέβαια με αυτά τα νούμερα και αυτή τη χωρητικότητα κινητήρα, μην περιμένετε μικρά νούμερα κατανάλωσης και ρύπων, τα οποία ανέρχονται σε 12,8 λτ./100 χλμ και 292 γρ./χλμ αντίστοιχα. 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center