• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο σχέδιο έχει βασιστεί στο μοντέλο SUV της Citroen, C3 Aircross.

C3 Aircross σε pick-up;

13.447 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/5/2018

Μία εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να ήταν ένα pick-up κατασκευασμένο από τη Citroen ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Στο τέλος του προηγούμενου έτους ο όμιλος PSA , εξέδωσε ένα δελτίο τύπου με το οποίο επιβεβαίωσε, πως ένα όχημα τύπου pick-up είναι μέσα στα σχέδια του, αλλά χωρίς να αναφέρει το πότε ακριβώς θα κάνει την εμφάνισή του.

Έτσι ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο, για το πώς θα μπορούσε να είναι το υποτιθέμενο αυτό όχημα, σύμφωνα πάντα με τη δική του οπτική. Όπως βλέπουμε στο σχέδιο έχει βασιστεί στο μοντέλο SUV της Citroen, C3 Aircross, το οποίο μάλιστα έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η γαλλική εταιρεία αποφασίσει να φέρει στη παραγωγή ένα pick-up, τότε δεν αποκλείεται να το κάνει με τη βοήθεια και άλλης αυτοκινητοβιομηχανίας, που να έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος οχημάτων.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πιθανότερες είναι η Mitsubishi και η Toyota, με την πρώτη να μην έχει πρόβλημα να δανείσει τη πλατφόρμα του L200, σε αντίθεση με τη δεύτερη, η οποία είναι πιο φειδωλή σε ότι αφορά τη πλατφόρμα του Hilux.        
 

39 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3