Δύο νέα πακέτα εξατομίκευσης για τα 500L και 500Χ παρουσίασε η Fiat.

Δύο νέα πακέτα εξατομίκευσης για τα 500L και 500Χ παρουσίασε η Fiat.

Chrome πακέτα για Fiat 500X & 500L

3.448 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

Δύο νέα πακέτα που προσφέρουν μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση των μοντέλων προσφέρει η Fiat. Δείτε τις αλλαγές.

Δύο νέα πακέτα εξατομίκευσης για τα 500L και 500Χ παρουσίασε η Fiat κάτω από την ονομασία Chrome Αppearance και όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, χαρακτηριστικό στοιχείο και των δύο πακέτων είναι το χρώμιο.

Από την μια πλευρά για το 500L, το πακέτο αυτό βασίζεται πάνω στην εξοπλιστική έκδοση Pop και περιλαμβάνει ακόμα νέες λεπτομέρειες χρωμίου στον πρόβολο, στο πλαϊνό και πίσω μέρος, αλλά και στα φωτιστικά σώματα και τους προβολείς ομίχλης. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από 7 διαφορετικά χρώματα Grigio Chiaro, Bianco, Rosso, Grigio Scuro, Blue Tornado και Blue Denim ενώ η τιμή του πακέτου φτάνει τα 495 δολάρια (426 ευρώ).
 
Όσον αφορά το 500Χ, εξοπλίζεται με το Satin Chrome Appearance πακέτο, διαθέσιμο τόσο στις εμπροσθιοκίνητες όσο και στις τετρακίνητες εκδόσεις με τιμή από 695 δολάρια (600 ευρώ) και 395 (340 ευρώ) αντίστοιχα. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα satin χρώμιο στους καθρέπτες, στα φωτιστικά σώματα, στον πρόβολο, στα εμπρός και πίσω εμβλήματα της Fiat και στις ράγες της οροφής, ενώ μεταξύ άλλων ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα, για τις εμπροσθιοκίνητες εκδόσεις, αυτόματα προσαρμοζόμενα φώτα πορείας, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου κ.α

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής μάρκας στις ΗΠΑ, όπου και θα διατεθούν αυτά τα πακέτα δήλωσε: «Tα νέα μας πακέτα δίνουν σε κάθε σχεδιασμένο στην Ιταλία μοντέλο μας, νέα κομψή και ανανεωμένη εμφάνιση».
 

Toyota
Audi