Το φτιάχνεις όπως θες με... τριψήφιες επιλογές εξατομίκευσης

Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του C3 είναι οι απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης. Στην πράξη, διατίθενται 97 συνδυασμοί εξατομίκευσης για το αμάξωμα, την οροφή, τα περιμετρικά διακοσμητικά και το εσωτερικό. Η τεράστια παλέτα αποχρώσεων περιλαμβάνει 4 επιλογές για την απόχρωση της οροφής και 3 διακοσμητικά αυτοκόλλητα, ενώ τα 3 μοτίβα εσωτερικής διαμόρφωσης και οι νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών ανεβάζουν ακόμη περισσότερο στα στάνταρ της trendy εικόνας του γαλλικού μικρού.

Άλλα επίπεδα άνεσης και τεχνολογίας

Σημείο αναφοράς, βέβαια, είναι η top αίσθηση άνεσης που αποπνέει η καμπίνα και συνολικά η οδική συμπεριφορά του Citroen C3. Κύριος «υπεύθυνος» τα «Advanced Comfort» καθίσματα, οι αναπαυτικές... πολυθρόνες του Citroen C3 που θυμίζουν καναπέ σαλονιού. Χάρη στο έξτρα ειδικό αφρώδες υλικό οσφυϊκής υποστήριξης προσφέρουν ασύγκριτα επίπεδα ευεξίας και χαλάρωσης και κάνουν «παιχνιδάκι» κάθε μεγάλο ταξίδι. Επιπλέον, πολυάριθμες είναι οι έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό για τους μπροστά και πίσω επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 300 λίτρων αρκεί για τις ανάγκες μίας μέσης οικογένειας.
 
Στο κομμάτι τεχνολογίας-δικτύωσης, το Citroen C3 συμπλέει με τις ανάγκες της εποχής και εξοπλίζεται με σύγχρονες υπηρεσίες. Χαρακτηριστική περίπτωση το σύστημα πλοήγησης Connect Nav με Σύστημα 3D Navigation που «καθοδηγεί» με πληροφορίες πάνω στην έγχρωμη glossy οθόνη αφής 7 ιντσών. Μία πλήρης σουίτα με 12 συστήματα υποβοήθησης (Lane Departure Warning, Coffee Break Alert, LED φώτα, cruise control/speed limiter κ.ά.) συνεπικουρεί τον οδηγό, που απολαμβάνει μία άνετη και ασφαλή εμπειρία πίσω από το τιμόνι του ευέλικτου γαλλικού μικρού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA