Aσχημη κατάληξη είχε για μια Chevrolet Corvette η κόντρα που πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της.

Στην πόλη Buftea, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι, έλαβε χώρα το συγκεκριμένο περιστατικό.

Corvette καταλήγει στις γραμμές τρένου

1.718 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Aσχημη κατάληξη είχε για μια Chevrolet Corvette η κόντρα που πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της, με αποτέλεσμα να βρεθεί τρακαρισμένη και ακινητοποιημένη στις γραμμές του τρένου.

Στην πόλη Buftea, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα της  Ρουμανίας το Βουκουρέστι, έλαβε χώρα το συγκεκριμένο περιστατικό με την συγκεκριμένη Corvette έκτης γενιάς να καταλήγει με εκτεταμένες ζημίες κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα της περιοχής, ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε στήσει μία κόντρα με αντίπαλο τον οδηγό μιας πράσινης Jaguar F-Pace. Όπως φαίνεται ο δεύτερος γνώριζε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του δρόμου και πρόλαβε να κόψει ταχύτητα λίγο πριν μια πολύ κλειστή στροφή, κάτι το οποίο δεν έκανε ο «αδιάβαστος» οδηγός της Corvette.
Σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει τον έλεγχο και να προσγειωθεί με δύναμη πάνω στις γραμμές του τρένου, με το αποτέλεσμα όπως φαίνεται να κρίνεται καταστροφικό. Ευτυχώς για τον οδηγό δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και βγήκε σώος από το αμάξι, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Corvette.
 
Μάλιστα γίνεται λόγος πως σε απόσταση δύο μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το άτυχο αυτοκίνητο τόσο η πλατφόρμα όσο και οι ράγες της σιδηροδρομικής γραμμής έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.          

Toyota
moto