Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα η καμπίνα του DS3 Crossback με το με το σχεδιαστικό μοτίβο να είναι βασισμένο στο σχήμα του διαμαντιού. Η αλκαντάρα στη μετώπη του ταμπλό και στο πάνω μέρος των θυρών είναι
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα η καμπίνα του DS3 Crossback με το με το σχεδιαστικό μοτίβο να είναι βασισμένο στο σχήμα του διαμαντιού. Η αλκαντάρα στη μετώπη του ταμπλό και στο πάνω μέρος των θυρών είναι όλα τα λεφτά.

Εσωτερικό: Ιδιαίτερο και high-tech

86.058 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2020)

Μπαίνοντας στο μοντέρνο και άκρως ποιοτικό εσωτερικό, κυρίαρχος είναι ο συνδυασμός ποιοτικών πλαστικών, δέρματος, αλκαντάρα (στην μετώπη του ταμπλό) και στοιχείων τα οποία είναι σε σχήμα ρόμβου (ή διαμαντιού αν προτιμάτε).

Πληρώς διαμορφούμενως ψηφιακός πίνακας οργάνων σε έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών. Το στροφόμετρο είναι «ξενέρωτο».

Πληρώς διαμορφούμενως ψηφιακός πίνακας οργάνων σε έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών. Το στροφόμετρο είναι «ξενέρωτο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο είναι και οι αεραγωγοί. Σχεδιαστικά, η καμπίνα του DS3 Crossback είναι μακράν. Πάνω στο ταμπλό ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών (στάνταρ από την έκδοση BE CHIC), που συνοδεύει το σύστημα ψυχαγωγίας/ενημέρωσης και κλιματισμού, ενώ από κάτω υπάρχει μια συστάδα διακοπτών αφής που ουσιαστικά λειτουργούν ως συντομεύσεις του μενού.

Το DS3 Crossback πείθει (και με το παραπάνω) ποιοτικά, διαθέτοντας ομολογουμένων μια premium αύρα, την οποία δεν είναι ικανή να αμβλύνει το μέτριο φινίρισμα κάποιων πλαστικών στο κάτω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας.  Υπάρχει και στάνταρ ψηφιακός και πλήρως διαμορφούμενος πίνακας οργάνων 7`` (δεν μας κάλυψε το στροφόμετρο-γραμμή), ο οποίος υποστηρίζεται από (έξτρα) Head Up Display, το οποίο διέθετε το μοντέλο της δοκιμής. Αν και τα στοιχεία είναι ευδιάκριτα, η προβολή τους γίνεται σε ένα μικρό γυάλινο φύλλο πάνω από τον πίνακα και όχι στο παρμπρίζ, όπως σε πιο ακριβά μοντέλα.

Πάντως, ο εξοπλισμός είναι πλήρης με στάνταρ μεταξύ άλλων τον αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, πίσω LED φώτα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και ημιαυτόνομης οδήγησης. Να σημειώσουμε εδώ την εξαιρετική απόδοση του (έξτρα) ηχοσυστήματος με 12 ηχεία της Focal.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto