DS 7 Crossback Εlysee: Το νέο αυτοκίνητο του Eμανουέλ Μακρόν
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS 7 Crossback Εlysee: Το νέο αυτοκίνητο του Eμανουέλ Μακρόν

23.952 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2021)

Plug-in υβριδικό με 300 άλογα είναι θωρακισμένο DS 7 Crossback Élysée που βρίσκεται πλέον στον στόλο της γαλλικής κυβέρνησης που εξοπλίζεται επίσης με ειδικές 20άρες ζάντες, σημαίες και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Ένα καινούριο DS 7 Crossback «Εlysee» προστέθηκε στον στόλο οχημάτων του Γάλλου προέδρου Eμανουέλ Μακρόν. Η παραλαβή έγινε χθες 11 Νοεμβρίου σαν φόρο τιμής στις 11 Νοεμβρίου το 1918, όταν τελείωσε ο Α Παγκόσμιος Πόλεμος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ελαφρώς μακρύτερο με σημαίες και μοναδικές 20άρες ζάντες

To αυτοκίνητο έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα DS 7 Crossoback που πωλούνται σε όλο τον πλανήτη, καθώς έχει μεγαλύτερο μήκος 4.790 χιλιοστά, είναι θωρακισμένο, έχει πάνω του θέσεις για σημαιάκια, φώτα αστυνομίας, μοναδικές 20άρες ζάντες, κεραία για ειδικό σύστημα τηλεπικοινωνιών και Ink Blue βαφή.

Πολύ πλούσια σε εξοπλισμό η καμπίνα

Μέσα στην καμπίνα, υπάρχουν δύο ατομικά πίσω καθίσματα που χωρίζονται από μια κεντρική κονσόλα και έχουν μπροστά τους από μία μικρή οθόνη. Τα καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα και έχουν επένδυση από μαύρο δέρμα.

Plug-in υβριδικό με 300 άλογα 

Το DS 7 Crossback εξοπλίζεται με ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν PureTech κινητήρα βενζίνης, δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαταρία 13,2 kWh που προσφέρουν στον οδηγό 300 άλογα και 520 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο παραγωγής μπορεί να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα και να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 58 χιλιόμετρα, ωστόσο λόγω του μεγαλύτερου μήκους και της θωράκισης που έχει το αυτοκίνητο, οι επιδόσεις του προεδρικού DS 7 Crossback θα είναι λιγότερο εντυπωσιακές.

Έχει και την απαραίτητη θωράκιση!
- Ελαφρώς μακρύτερο με σημαίες και μοναδικές 20άρες ζάντες
- Πολύ πλούσια σε εξοπλισμό η καμπίνα
- Plug-in υβριδικό με 300 άλογα 
Έχουν την ίδια φινέτσα τα δικά μας προεδρικά αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN