4 φωτογραφίες »

Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία συναντάμε στο σχεδιαστικά avant garde εσωτερικό του DS7 Crossback.

Εσωτερικό: Εντυπωσιακό το εσωτερικό του DS, ευρύχωρα και τα δύο

98.076 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2020)

Όπως και με την εξωτερική εμφάνιση, η DS τολμάει περισσότερο και με τη σχεδίαση του εσωτερικού, κατασκευάζοντας έτσι ένα συγκριτικά πιο όμορφο και ενδιαφέρον ταμπλό σε σχέση με το minimal αλλά μοντέρνο εσωτερικό του Discovery Sport. Οι Γάλλοι έδωσαν ρέστα στο εσωτερικό του DS 7 Crossback από όλες τις απόψεις, με την χρήση ακριβών υλικών και κορυφαία ποιότητα δέρματος να χαρίζουν μια μοναδική αύρα πολυτέλειας. Από την άλλη, είναι και high tech μέσω των ψηφιακών οθονών αλλά και των συστημάτων που διαθέτει όπως το προηγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης (Connected Pilot με διόρθωση πορείας σε ταχύτητες από 29-180 χλμ./ώρα)  μαζί με ένα σύνολο τεχνολογικών καινοτομιών που για πρώτη φορά συναντώνται σε μάρκα του γαλλικού ομίλου.

Βέβαια, και στο εσωτερικό του Discovery Sport, όλα τα στοιχεία μαρτυρούν πως πρόκειται επίσης για ένα premium και πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτό ξεκαθαρίζεται από τα ποιοτικά υλικά και τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές με την κεντρική οθόνη να ενσωματώνεται στην κονσόλα (μας αρέσει περισσότερο το interface σε σχέση με το γαλλικό μοντέλο), δημιουργώντας μια ενιαία κολώνα. High tech επίσης είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ στη λογική της μάρκας και η σχεδίαση του τιμονιού με την παχιά στεφάνη και το όνομα του μοντέλου γραμμένο στο κέντρο.

Στο πεδίο των χώρων δεν υπάρχει μεγάλη ουσιαστική διαφορά, αφού και τα δύο είναι ικανά να προσφέρουν προεδρικές ανέσεις στους 5 επιβάτες τους. Αντίστοιχα, μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών με όγκο 555 λίτρων για το DS 7 Crossback και 871 λτ. -παρακαλώ- για το Discovery Sport που προσφέρουν και μεγάλο άνοιγμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τo Discovery Sport προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων για την μετακίνηση έως και 7 επιβατών.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto