Το σχέδιο του Angelo Granata πήρε επιτέλους σάρκα και οστά.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το σχέδιο του Angelo Granata πήρε επιτέλους σάρκα και οστά.

Delta Evoluzione GT

9.390 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2016)

Είναι πλέον γεγονός. Η Lancia Delta Integrale Evoluzione GT έπαψε να αποτελεί ψηφιακό σχέδιο και έγινε πραγματικότητα, χάρη στο όραμα ενός νεαρού Ιταλού σχεδιαστή, του Angelo Granata.

Όσοι μας παρακολουθείτε θα θυμόσαστε πως πριν από έναν χρόνο σας είχαμε παρουσιάσει τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της νέας Lancia Delta Integrale Evoluzione GT
Ουσιαστικά ήταν τα σχέδια του νεαρού Ιταλού σχεδιαστή Angelo Granata, για μία σύγχρονη Lancia Delta Integrale. Σχέδια τα οποία βρήκαν πολλούς θαυμαστές και τελικά οδηγήθηκαν σε ένα one off (μοναδικό) πρωτότυπο το οποίο παρουσιάστηκε στην μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του αυτοκινήτου στην Ιταλία Regina per Siempre (Βασίλισσα για Πάντα) στο αυτοκινητοδρόμιο Azzurra.
Φυσικά το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από το πάθος κάποιων ανθρώπων και δεν έχει βλέψεις για παραγωγή. Παρόλα αυτά όπως μας είχε δηλώσει αποκλειστικά ο Angelo Granata, σκοπός του δημιουργήματός του είναι να συγκινήσει κάποιους στον όμιλο FCA και να σκεφτούν σοβαρά την επιστροφή του θρυλικού μοντέλου.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Granata, η Lancia Delta Evoluzione GT είναι πλήρως λειτουργική και κάτω από το καπό της φορά το μοτέρ του Fiat Coupe με 350 ίππους και 400 Nm ροπής. Η δύναμη περνά στους εμπρός τροχούς, ενώ οι πίσω κινούνται από ηλεκτροκινητήρα η ισχύς του οποίου μπορεί να φτάσει τα 100 άλογα, κάνοντας παράλληλα το αυτοκίνητο τετρακίνητο! 
Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η Lancia Delta Evoluzione GT κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ. ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα. Όσον αφορά τις διαστάσεις της, το μήκος της είναι 4,24 μέτρα, το πλάτος 1,83 μέτρα και το ύψος 1,37 μέτρα.
Πως σας φαίνεται το ιταλικό διαμάντι; Θα θέλατε να το δείτε στην παραγωγή; Όπως και να έχει ας ακούσουμε την... νέα Delta και ας την δούμε να γυρίζει στην πίστα!

Οι ψηφιακές εικόνες ήταν σίγουρα πιο εντυπωσιακές.

Οι ψηφιακές εικόνες ήταν σίγουρα πιο εντυπωσιακές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto