Σε αντίθεση με την CT6-V, διαθέσιμες στη «γηραιά ήπειρο» θα είναι οι Cadillac CT4 και Cadillac XT4.

Δεν έρχεται Ευρώπη η Cadillac CT6-V

2.154 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Η Cadillac προσφέρει κάποια από τα μοντέλα της στην Ευρώπη, ωστόσο όπως φαίνεται η αμερικανική μάρκα δεν έχει καμία πρόθεση να πράξει το ίδιο και για την CT6-V.

Οι πρώτες παραδόσεις της CT6 ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα μέσα του εξωτερικού δε θα συμβεί το ίδιο και για την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου, CT6-V, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις με τις εκπομπές ρύπων.
 
Μάλιστα τα ίδια μέσα επικαλούνται δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της φίρμας στην Ευρώπη, Rene Kreis ο οποίος επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία αναφέροντας: «Προς το παρόν δεν έχουμε σχέδια να εισαγάγουμε τη CT6-V στην Ευρώπη».
 
Οι μικρότερες εκδόσεις της Cadillac CT6 πωλούνται σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Κίνα, την Ευρώπη, την Κορέα, την Ιαπωνία και τη Μέση Ανατολή, ενώ κάποιες από αυτές όπως για παράδειγμα και η Κίνα θα έχουν τη διάθεσή τους και την ισχυρή CT6-V. Να θυμίσουμε πως η Cadillac CT6-V παίρνει ισχύ από ένα twin-turbo V8 4,2 λίτρων κινητήρα, που ονομάστηκε Blackwing και προσφέρει 550 ίππων και 867 Nm.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με την CT6-V, διαθέσιμες στη «γηραιά ήπειρο» είναι οι Cadillac CT4 και Cadillac XT4.   

NEO PROACE
NISSAN