3 φωτογραφίες »

O πρόβολος έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το νέο Juke.

Διαρροή: Nέο Nissan X-Trail

20.714 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου X-Trail διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν πως η νέα γενιά θα γίνει πιο μοντέρνα αλλά και πως θα εξοπλίζεται με πολλή περισσότερη τεχνολογία.

Στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από μια διαδικτυακή διαρροή, ήρθαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Χ-Trail κάνοντας ξεκάθαρο πως το SUV της Nissan στη νέα του γενιά θα δεχτεί πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, ο πρόβολος έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το νέο Juke αφού η γρίλια του ψηλά γίνεται τώρα μεγαλύτερη και συνδυάζεται με λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα που ενισχύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, γίνεται επίσης ξεκάθαρο πως το SUV θα υιοθετήσει αρκετά boxy χαρακτηριστικά ενώ η σχεδίαση των πίσω φαναριών δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο γενεών.

Αντίθετα, η Nissan έδωσε μεγάλη προσοχή στον εσωτερικό διάκοσμο αφού φαίνεται πως η καμπίνα έχει εκμοντερνιστεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι εξοπλισμένη με πολλή τεχνολογία και θα αποτελείται από δύο ψηφιακές οθόνες, μία για το σύστημα ψυχαγωγίας και μία για τον πίνακα οργάνων.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν, ωστόσο δίπλα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένουμε να τοποθετηθούν ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά σύνολα. Πότε πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά δεν έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο πάντως πως η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στα μέσα του 2020 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί στις αρχές του 2021.

Tέλος, η Nissan έχει ανακοινώσει πως η παραγωγή του νέου X-Trail δεν θα γίνει στο Sunderland της Αγγλίας αλλά θα μεταφερθεί στο Kyushu της Ιαπωνίας.
 

Toyota
test center