Δοκιμή: Ανανεωμένο Opel Crossland
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Opel Crossland

33.227 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2022)

Το ανανεωμένο Opel Crossland επιστρέφει στην απαιτητική κατηγορία των B-SUV πιο μοντέρνο αισθητικά, με καινούργιο «πρόσωπο» και updates στον τεχνολογικό εξοπλισμό του. Δοκιμάζουμε την οικονομική έκδοση με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα των 110 ίππων.

Πρακτικό, diesel και με μοντέρνα εικόνα

Το πρακτικό και «πολυμορφίζον» Opel Crossland άλλαξε. Πέρα από το προφανές, πως εγκατέλειψε δηλαδή το χαρακτηριστικό γράμμα «Χ» από την ονομασία του, το SUV πόλης της Opel είναι διαφορετικό και από πλευράς εμφάνισης, διατηρώντας βέβαια τον πρακτικό του χαρακτήρα. Εκμοντερνισμός στην εμφάνιση αναμενόμενος, βέβαια, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει ένα σεβαστό μερίδιο στην «δύσκολη» κατηγορία των B-SUV, στην οποία βρίσκεται και ελαφρώς μικρότερο Opel Mokka.
 
Το Opel Crossland προσφέρεται σε βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις κινητήρα. Στις diesel επιλογές, το 1.500άρι μοτέρ διατίθεται με 110 και 120 άλογα (AT6). Στα χέρια μας βρέθηκε η έκδοση των 110 ίππων η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και έχει τιμή 22.250 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Edition (25.950 ευρώ η έκδοση Ultimate της δοκιμής).


Τα γράμματα του λογότυπου «Crossland» έχουν μεταφερθεί στη κέντρο της πίσω πόρτας, όπου τα νέα σκουρόχρωμα φώτα τονίζουν το κλασικό μοτίβο «φτερού» της Opel

Τα γράμματα του λογότυπου «Crossland» έχουν μεταφερθεί στη κέντρο της πίσω πόρτας, όπου τα νέα σκουρόχρωμα φώτα τονίζουν το κλασικό μοτίβο «φτερού» της Opel

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Κομψό «φαίνεσθαι» με νέα μάσκα

Η βασικότερη αισθητική διαφορά στο ανανεωμένο Opel Crossland εντοπίζεται στο καινούργιο εταιρικό look του. Υιοθετώντας την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας την οποία γνωρίσαμε από το Mokka, το ανανεωμένο Opel Crossland απέκτησε ενιαίο εμπρός τμήμα που βασίζεται στο «πρόσωπο» Opel Visor. Χάρη στην συγκεκριμένη αισθητική προσέγγιση, η επιθετική μάσκα ενώνεται αρμονικά με τα επίσης δυναμικά ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Την ίδια στιγμή, τα γράμματα του λογότυπου «Crossland» έχουν μεταφερθεί στη κέντρο της πίσω πόρτας, όπου τα νέα σκουρόχρωμα φώτα τονίζουν το κλασικό μοτίβο «φτερού» της Opel. Στα πλαϊνά του μέρη, τέλος, το γερμανικό SUV πόλης δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με το προ facelift μοντέλο, θυμίζοντας SUV και MPV ταυτοχρόνως. Στο σύνολό του, δε, εξασφαλίζει μεγαλύτερες επιλογές εξατομίκευσης, με νέα γκάμα χρωμάτων, ζαντών, αλλά και ειδικές χρωματικές επενδύσεις σε κάθε εξοπλιστική έκδοση.

Εσωτερικό-Χώροι: Ευχάριστο, πρακτικό και με ευμετάβλητο χώρο αποσκευών

Κινητήρας-Κιβώτιο: Με 110 άλογα και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο

Στο δρόμο: Πιο σταθερό και ελαφρώς πιο ευχάριστο

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto