Εκσυγχρονισμένο εσωτερικά, χωρίς να χάσει στο ελάχιστο τον άκρως ποιοτικό προσανατολισμό του, ο οποίος μάλιστα τονίστηκε.

Στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου VW Passat προσφέρεται 1 χρόνος δωρεάν Mobile Online Υπηρεσίες We Connect Plus.

Στάνταρ είναι το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7.

Σαν πασάς κάθεσαι στο πίσω κάθισμα του VW Passat.

Oι πίσω επιβάτες έχουν δικό τους ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κλιματισμού.

Τεράστιος χώρος αποσκευών με 586 λτ..

Εσωτερικό-χώροι: Σε premium χνάρια

28.921 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Tο εσωτερικό του ανανεωμένου VW Passat εκσυγχρονίστηκε σημαντικά, κάτι που γίνεται αισθητό μέσω του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της (έξτρα) οθόνης αφής των 8 ιντσών, αλλά και των συστημάτων άνεσης και υποβοήθησης που «κρύβει» μέσα του.

Ποιοτικά, τα εξαιρετικά υλικά και η συναρμολόγηση διαμορφώνουν ένα κορυφαίο και με premium διαθέσεις επίπεδο, που όχι απλά διατηρείται από τις προηγούμενες γενιές του, αλλά τονίστηκε ακόμα περισσότερο. Στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου VW Passat προσφέρεται 1 χρόνος δωρεάν Mobile Online Υπηρεσίες We Connect Plus, ενώ στάνταρ είναι και το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7.

Οι χώροι του ανανεωμένου Passat κρίνονται αντάξιοι της κατηγορίας και του ονόματος του μοντέλου. Στο πίσω κάθισμα οι επιβάτες θα κάτσουν πραγματικά άνετα με μπόλικο χώρο για τα πόδια και με πλάτος που φιλοξενεί άνετα έως και 3 ενήλικες. Στον τομέα της άνεσης άξια αναφοράς είναι και η δυνατότητα ελέγχου του κλιματισμού από τους πίσω επιβάτες.Τέλος ο χώρος αποσκευών είναι τεράστιος με χωρητικότητα 586 λίτρων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

FORD E-TRANSIT
citroen