Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C4 με 130 PS
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C4 με 130 PS

121.792 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2023)

Δοκιμάζουμε την κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση του Citroen C4, που είναι μια ξεχωριστή πρόταση στα μικρομεσαία οικογενειακά με έμφαση στην άνεση και στην ευκολία χρήσης.

Ο ορισμός της άνεσης & χωρίς να καίει!


Η σχεδίαση του νέου Citroen C4 C-Cross είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή, συνδυάζοντας στοιχεία από διαφορετικές κατηγορίες.

Η σχεδίαση του νέου Citroen C4 C-Cross είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή, συνδυάζοντας στοιχεία από διαφορετικές κατηγορίες.

Το Citroen C4 αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση της Citroen, τόσο με την σχεδίασή του όσο και με τον ίδιαίτερα άνετο χαρακτήρα του. Εδώ δοκιμάζουμε την βενζινοκίνητη αυτόματη έκδοση των 130 ίππων. Εξωτερικά δεν υπάρχει κάποια οπτική διαφοροποίηση στο ξεχωριστό γαλλικό μικρομεσαίο, που ακροβατεί επιτυχημένα ανάμεσα σε 3 κατηγορίες και είναι αυτό το διαφορετικό που περιμένεις από τη γαλλική φίρμα, που έχει στο DNA της την καινοτομία και την κάπως αλλιώτική προσέγγιση των θεμάτων. Το C4 έχει τις αναλογίες ενός κλασσικού μικρομεσαίου χάτσμπακ, την απόσταση από το έδαφος ενός crossover (156 χλστ.) και μια γραμμή οροφής προς τα πίσω που θυμίζει κουπέ και που μαζί με τα τρία πλευρικά τζάμια αποτελεί ξεκάθαρη αναφορά στη θρυλική GS. Mέσα σε όλα υπάρχουν airbumps, τονισμένοι θόλοι τροχών και εντυπωσιακές ζάντες 18 ιντσών, αλλά και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εξατομίκευσης με 31 διαθέσιμους συνδυασμούς από 7 χρώματα αμαξώματος,5 χρωματικά «πακέτα», καθώς και 6 επιλογές για το εσωτερικό. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
Audi