2 φωτογραφίες »

Το C5 Aircross αγαπήθηκε στο AutoΤρίτη από την πρώτη στιγμή, κυρίως χάρη στην εξαιρετική άνεση που προσφέρει στο δρόμο, λόγω του συνδυασμού ανάρτησης, καθισμάτων και θέσης οδήγησης.

Δοκιμή: Citroen C5 Aircross στη βασική του

201.779 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2020)

Αξίζει το κάθε του ευρώ… Το C5 Aircross στη βασική του έκδοση βενζίνης, με τους 130 ίππους συνδυάζει τα πλεονεκτήματά του, όπως η άνεση και η πρακτικότητα, με τον πολύ καλό εξοπλισμό, σε μία ελκυστική τιμή απόκτησης.

What is new
-  1,2 PureΤech 130 PS
-  Καίει 8,8 λτ./100 χλμ.
-  Από 22.400 ευρώ

Το C5 Aircross αγαπήθηκε στο AutoΤρίτη από την πρώτη στιγμή, κυρίως χάρη στην εξαιρετική άνεση που προσφέρει στο δρόμο, λόγω του συνδυασμού ανάρτησης, καθισμάτων και θέσης οδήγησης. Αυτό το διαπιστώσαμε σε όλες τις εκδόσεις που δοκιμάσαμε μέχρι στιγμής και τώρα ήρθε η στιγμή που δοκιμάζουμε τη βασική έκδοση βενζίνης, με τον 1,2 λτ. turbo κινητήρα της οικογένειας PureTech, που αποδίδει 130 άλογα με 230 Nm ροπής. Μια έκδοση που μαζί με την αντίστοιχη βασική πετρελαίου, αποτελούν και αυτές με το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel