Το 500e θέλει να γίνει κυρίαρχος της πόλης. Συνοδοιπόρος γι αυτό το σκοπό το ηλεκτρικό σκούτερ 500 i-ride που πατάει όπου δεν πάει αυτοκίνητο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 500e θέλει να γίνει κυρίαρχος της πόλης. Συνοδοιπόρος γι αυτό το σκοπό το ηλεκτρικό σκούτερ 500 i-ride που πατάει όπου δεν πάει αυτοκίνητο.

Δοκιμή: Fiat 500e Red με 118 άλογα

30.535 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Το στιλάτο και trendy ηλεκτρικό 500 ντύνεται στα κόκκινα για καλό σκοπό και με σύμμαχο την μεγάλη του αυτονομία (για εκεί που πρόκειται να κινηθεί) και την καλή τιμή, θέλει να γίνει κυρίαρχος της πόλης. Συνοδοιπόρος γι αυτό το σκοπό το ηλεκτρικό σκούτερ 500 i-ride με το οποίο θα συνεχίσεις τα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα προς τον προορισμό σου.

Το απόλυτο «talk of the town»

Τo Fiat 500 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα που κυκλοφορούν, ενώ εδώ και μια διετία φέρει και τον τίτλο του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Fiat.

H Fiat σε συνεργασία με τον οργανισμό (RED), λανσάρει μια νέα έκδοση για το ηλεκτρικό 500 (όπως επίσης και για το 500 και το 500Χ), η οποία έχει ιδιαίτερο σκοπό. Ο (RED) είναι ένας οργανισμός που καταπολεμά καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το AIDS και ο COVID.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία αυτοκινήτων δημιουργεί ειδική σειρά των μοντέλων της για να υποστηρίξει τον φιλανθρωπικό οργανισμό (RED), του οποίου συνιδρυτής είναι ο δημοφιλής μουσικός Bono, τραγουδιστής των U2. Ο οργανισμός (RED) ιδρύθηκε το 2006 από το δημοφιλή Ιρλανδό μουσικό και τον Αμερικανό ακτιβιστή Bobby Shriver, με σκοπό να ενισχύσει τον αγώνα κατά του AIDS. Σήμερα, παράλληλα με τη συνεχόμενη προσπάθεια για την εξάλειψη του AIDS, ο οργανισμός παίρνει και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Μια μεγάλη συλλογή προϊόντων με την υπογραφή (RED) συμβάλλουν στη συλλογή πόρων που βοηθούν περισσότερα από 220 εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Πλέον, σε αυτή την ξεχωριστή λίστα προϊόντων, έχουν προστεθεί και οι ειδικές εκδόσεις (RED) των μοντέλων της θρυλικής οικογένειας 500 της Fiat, τα οποία είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά. Το υποστηρίζουμε λοιπόν…


Η Fiat σε συνεργασία με τον οργανισμό (RED), λανσάρει μια νέα έκδοση για το ηλεκτρικό 500, αλλά και το ηλεκτρικό σκούτερ 500 i-ride.

Η Fiat σε συνεργασία με τον οργανισμό (RED), λανσάρει μια νέα έκδοση για το ηλεκτρικό 500, αλλά και το ηλεκτρικό σκούτερ 500 i-ride.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με καλή τιμή και ακόμα πιο καλό σκοπό

Έτσι κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν (RED), η αγορά σας ενεργοποιεί μια δωρεά στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη μιας σειράς πρόληψης, θεραπείας, συμβουλευτικής, δοκιμών, εκπαίδευσης και υπηρεσίες φροντίδας στις κοινότητες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Πάντως πέρα από τη στήριξη στον (RED) η τιμή του 500e από μόνη της αποτελεί ένα μικρό δέλεαρ καθώς με την κρατική επιδότηση και το όφελος της απόσυρσης, το τελικό κόστος διαμορφώνεται κάτω από τα 20.000 ευρώ (19.900) για την έκδοση με την μικρή μπαταρία (24 kWh) και από 23.084 ευρώ με την μεγάλη (42 kWh).

Παράλληλα, η ιταλική φίρμα λανσάρει στα χρώματα του RED και ένα ηλεκτρικό σκούτερ, πατίνι όπως θα το λέγαμε στην καθομιλουμένη, το 500 i-ride με τιμή τα 699 ευρώ. Να αναφέρουμε πως τα 500e και 500 i-ride πωλούνται ξεχωριστά, ωστόσο αρκετοί dealers έχουν προωθητικά προγράμματα για να πάρετε και τα δύο προϊόντα μαζί.

Εμφάνιση: Όλα στο κόκκινο μέσα-έξω

Το 500e RED δεν έχει αλλάξει κάτι στην σχεδίασή του, διατηρώντας το ρετρομοντέρνο του στυλ, με τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως τα φλας-βέλη και το μεγάλο λογότυπο «500» που δεσπόζει στη μάσκα. Άλλωστε το 500 είναι από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν λόγω σχεδίασης. Αυτό που προσφέρει η έκδοση RED είναι διαφορετικό φινίρισμα, με το κόκκινο χρώμα φυσικά να κυριαρχεί στο αμάξωμα και στο εσωτερικό των μοντέλων της ειδικής σειράς. Θα συναντήσουμε λοιπόν κόκκινα λογότυπα, κόκκινα καλύμματα καθρεπτών, νέα γυαλιστερή μαύρη πλάκα για τα φώτα μέρας και προαιρετικές ζάντες αλουμινίου με κόκκινο λογότυπο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto