• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Kia Ceed ήρθε με το καλημέρα να βάλει δύσκολες ασκήσεις στον ανταγωνισμό του.

Η βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1,4 T-GDI κινητήρα έρχεται να «δέσει» με το τονισμένο οδηγικό ταμπεραμέντο του κορεάτικου μικρομεσαίου.

Η αιχμηρή εικόνα και η κομψή αισθητική τονίζεται από το μπλε μεταλλικό χρώμα του αυτοκινήτου της δοκιμής μας.

Έκδηλα τα σπορ στοιχεία περιμετρικά του αμαξώματος.

Η ουσία όμως κρύβεται κάτω από το καπό, όπου «φωλιάζει» ο νέος turbo κινητήρας.

Το νέο Ceed βάζει για τα καλά την Kia στο παιχνίδι των μικρομεσαίων!

Πρώτη Δοκιμή: Νέο Kia Ceed με 140 PS

38.631 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018

Mε πρόθυμο και το πνεύμα: Τα 140 άλογα του νέου Kia Ceed 1,4 T-GDI κολακεύουν τη δυναμική διάθεση και το ευχάριστο οδηγικό ταμπεραμέντο του κορεάτικου μικρομεσαίου.

What is new
- 1,4 T-GDI με 140 άλογα
- 0-100 σε 8,6 δλ.
- Καίει 8,0 λτ./100 χλμ.
- Από 19.290 ευρώ

Όπως φάνηκε και από τη δοκιμή της πετρελαιοκίνητης έκδοσης, στο τεύχος 40/2018, το νέο Kia Ceed με το καλημέρα ήρθε για να βάλει δύσκολες ασκήσεις στον ανταγωνισμό του συνδυάζοντας μοντέρνα εμφάνιση, υψηλή τεχνολογία, ποιότητα, πρακτικότητα και σπορτίφ διαθέσεις, επικυρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το Ευρωπαϊκό του διαβατήριο - σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο. Μάλιστα, η βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1,4 T-GDI κινητήρα έρχεται να «δέσει» με το τονισμένο οδηγικό ταμπεραμέντο του κορεάτικου μικρομεσαίου. Σχεδιαστικά δεν αλλάζει τίποτα με την αιχμηρή εικόνα και την κομψή αισθητική να τονίζεται από το μπλε μεταλλικό χρώμα του αυτοκινήτου της δοκιμής μας. Η ουσία όμως κρύβεται κάτω από το καπό, όπου «φωλιάζει» ο νέος turbo κινητήρας, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του μικρότερου 3κυλινδρου 1.000άρη T-GDI για να αποδώσει 140 άλογα.

Από 19.290 ευρώ και με 7 χρόνια εγγύηση
Το 140άρι βενζινοκίνητο Ceed είναι διαθέσιμο από την έκδοση LX Uptown με 19.290 ευρώ (μετά από έκπτωση 600 ευρώ) παρουσιάζοντας εξοπλιστική πληρότητα τόσο σε άνεση, όσο και ασφάλεια. Ωστόσο στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου δείχνει να ταιριάζει η έκδοση GT-Line η οποία κοστίζει 1.700 ευρώ πάνω από τη «βασική», προσφέροντας μεταξύ άλλων άκρως δυναμικό και σπορτίφ παρουσιαστικό μέσα-έξω, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, διάστασης 225/45, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, πίσω LED φώτα και σαλόνι σε συνδυασμό δέρματος/υφάσματος. Φυσικά, όπως όλα τα Kia, έτσι και αυτό το Ceed προσφέρεται με 7 χρόνια πλήρη και μεταβιβάσιμη εργοστασιακή εγγύηση, που είναι ένα μεγάλο ατού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

36 διαθέσιμα άρθρα για KIA  CEED