Στον ευχάριστο και σύγχρονο εσωτερικό διάκοσμο της Α 35 AMG «εισχωρούν» διακριτικά τα σπορ στοιχεία της έκδοσης και αναδεικνύουν την ξεχωριστή της εικόνα. Ο φωτισμός της καμπίνας έχει δεκάδες επιλογές.

Το σύστημα infotainment MBUX με τις δύο μεγάλες οθόνες του εντυπωσιάζει τόσο με την ποιότητα, όσο και με την ποσότητα των δεδομένων που προσφέρει.

Το σύστημα infotainment MBUX με τις δύο μεγάλες οθόνες του εντυπωσιάζει τόσο με την ποιότητα, όσο και με την ποσότητα των δεδομένων που προσφέρει.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων φυσικά με αναρίθμητες ουσιαστικά δυνατότητες διαμόρφωσης.

Πανέμορφο το επίπεδο στο κάτω μέρος του δερμάτινο τιμόνι, που διαθέτει κόκκινο ενδεικτικό για το κέντρο του.

Εντυπωσιακά σε όψη και στήριξη είναι τα χαμηλά τοποθετημένα μπάκετ καθίσματα, διαμορφώνοντας μια τέλεια θέση που σε εμπνέει για γρήγορη οδήγηση.

Και touchpad για τον έλεγχο του συστήματος infotainment με τον διακόπτη του Dynamic Select δίπλα και αριστερά του.

Εσωτερικό: Με τις απαραίτητες σπορτίφ πινελιές

78.932 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2019)

 Το εσωτερικό της… βασικής σπορ έκδοσης της A-Class βασίζεται φυσικά στο αντίστοιχο των απλών της εκδόσεων προβάλλοντας έντονα σύγχρονο και όμορφο διάκοσμο, ο οποίος φυσικά τονίζεται από το σύστημα infotainment MBUX με τις δύο μεγάλες οθόνες του, μία εν είδη ψηφιακού πίνακα οργάνων και μία κεντρικής οθόνης αφής.

Φυσικά υπάρχουν σπορ στοιχεία που συμπληρώνουν την ευχάριστη εικόνα: Σπορ τιμόνι και καθίσματα, επενδύσεις με αλκαντάρα, κόκκινες ραφές και ζώνες ασφαλείας, καθώς και ειδικός χρωματισμός της καμπίνας ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης ή τις ορέξεις του οδηγού, συνθέτουν τον ξεχωριστό  χαρακτήρα αυτής της έκδοσης, διατηρώντας ωστόσο τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της εταιρείας και τους άνετους χώρους μιας απλής  A-Class.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN