Η GLΕ 350 de είναι ένας από τους καλύτερους εκφραστές την τεχνολογίας των Plug-in γιατί έχει μπαταρία ώστε να την χρησιμοποιείς ως ηλεκτρικό και το diesel μπαίνει μόνο όταν πρέπει ή θέλεις. H πραγματι

Η GLΕ 350 de είναι ένας από τους καλύτερους εκφραστές την τεχνολογίας των Plug-in γιατί έχει μπαταρία ώστε να την χρησιμοποιείς ως ηλεκτρικό και το diesel μπαίνει μόνο όταν πρέπει ή θέλεις. H πραγματική συνδυαστική αυτονομία πλησιάζει τα 1.100 χλμ!

Πολυτελές «θηρίο» που πάει με diesel ή ρεύμα

14.830 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

Η Mercedes GLE είναι το… αστέρι των μεγάλων και πολυτελών SUV, το οποίο πρωταγωνιστεί -όχι άδικα- δίκαια σε μια κατηγορία που οι αγοραστές είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικοί ζητώντας τα πάντα όλα σε image, πολυτέλεια και τεχνολογία. Η τελευταία εκδοχή της GLE με την ακόμα πιο εκλεπτυσμένη αισθητική του πληθωρικού (4,9 μέτρα είναι αυτά) πλην κομψότατου αμαξώματος -υπάρχει και η Coupe εκδοχή για τους πιο μερακλήδες- ήρθε με ακόμη περισσότερη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, καθώς και με πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας των κινητήριων συνόλων. Σίγουρα όμως άκρως ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το πάντρεμα του diesel με την plug-in υβριδική τεχνολογία, όπως στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης 350 de που δοκιμάζουμε σήμερα.

Σελίδα 1Δοκιμή: Mercedes GLE 350 de | Diesel πρίζας με 333 άλογα
Σελίδα 2Πολυτελές «θηρίο» που πάει με diesel ή ρεύμα
Σελίδα 3Κινητήρας: Κάνει 90 χλμ. με ρεύμα & όταν χρειαστεί «καίει» 7 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 4Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές & high-tech διαμέρισμα
Σελίδα 5Στο δρόμο: Μαγικό χαλί με αρωγό την εξαιρετική αερανάρτηση
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center