Στην καμπίνα είναι έκδηλη η πολυτέλεια, ενώ επικρατεί τεχνολογικός παροξυσμός.
7 Φωτογραφίες »

Στην καμπίνα είναι έκδηλη η πολυτέλεια, ενώ επικρατεί τεχνολογικός παροξυσμός.

Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές & high-tech διαμέρισμα

14.829 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

Στην καμπίνα είναι έκδηλη η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, με προσεγμένη επιλογή υλικών και ένα εντυπωσιακό digital περιβάλλον σε συνδυασμό με τον απίθανο ατμοσφαιρικό εσωτερικό φωτισμό. Χαρακτηριστικό στοιχείο του τελευταίου είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, όσο και η ίδιας διάστασης κεντρική οθόνη αφής -για τον έλεγχο του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης- που δημιουργούν ένα ενιαίο digital πάνελ.


 Χαρακτηριστικό στοιχείο τo ενιαίο ψηφιακό πάνελ, τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, ενώ τα καθίσματα προσφέρουν παροιμιώδη άνεση.
7 Φωτογραφίες »

Χαρακτηριστικό στοιχείο τo ενιαίο ψηφιακό πάνελ, τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, ενώ τα καθίσματα προσφέρουν παροιμιώδη άνεση.


H 2η γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX αποτελεί την αποθέωση της διαδραστικότητας διευκολύνοντας τη ζωή του οδηγού, αφού έχει τον ηλεκτρονικό του… concierge. Για παράδειγμα, λες «πεινάω» και σου βγάζει λίστα με εστιατόρια και σε οδηγεί σε όποιο επιλέξεις, ενώ αν πεις «κρυώνω» θα ανεβάσει τη θερμοκρασία του κλιματισμού. Αντίστοιχα θα την κατεβάσει αν πεις «ζεσταίνομαι» ή θα επιλέξει σταθμό στο ραδιόφωνο που θα παίζει τη μουσική που θα ζητήσεις.

Οι παροχές δεν έχουν φυσικά τελειωμό ειδικά αν αποφασίσεις να ανοίξεις τον κατάλογο με τα έξτρα. Εκεί θα βρεις από θερμομονωτικά/φωτοαπορροφητικά κρύσταλλα παραθύρων και πανοραμική ηλιοροφή για άπλετο φως μέχρι ένα απίθανο ηχοσύστημα Burmester (με δυνατότητα εμπειρίας ήχου Dolby Atmos) και ένα έξυπνο σύστημα ανακύκλωσης – ιονισμού του αέρα στη καμπίνα (Energizing Air Control).

Χωροταξικά τώρα η καμπίνα φιλοξενεί με άνεση 5 ενήλικες όντας γενναιόδωρη σε «αέρα» για τα γόνατα, τους ώμους και τα κεφάλια. Το επίπεδο άνεσης είναι απλά κορυφαίο με ηλεκτρικές ρυθμίσεις για τα κλιματιζόμενα καθίσματα, που φυσικά μπορούν να προσφέρουν και μασάζ. Ωστόσο το πορτ μπαγκάζ έχει περιοριστεί στα 490 λτ. ένεκα της μεγάλης μπαταρίας του plug-in υβριδικού συστήματος. Πάντως έχει κανονικό σχήμα και πίσω πόρτα που λειτουργεί ηλεκτρικά. Στάνταρ φυσικά υπάρχουν όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες και τα κορυφαία συστήματα άνεσης και ασφάλειας, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από ένα premium μεγάλο SUV με κόστος (από) 105.000 ευρώ.

Σελίδα 1Δοκιμή: Mercedes GLE 350 de | Diesel πρίζας με 333 άλογα
Σελίδα 2Πολυτελές «θηρίο» που πάει με diesel ή ρεύμα
Σελίδα 3Κινητήρας: Κάνει 90 χλμ. με ρεύμα & όταν χρειαστεί «καίει» 7 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 4Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές & high-tech διαμέρισμα
Σελίδα 5Στο δρόμο: Μαγικό χαλί με αρωγό την εξαιρετική αερανάρτηση
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center