Το επίπεδο της ποιότητας στην καμπίνα του ανανεωμένου Nissan X-Trail είναι αισθητά αναβαθμισμένο και σημαντικά πιο προσεγμένο, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε συναρμολόγηση.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου X-Trail έχει ενσωματωθεί το νέο τριάκτινο τιμόνι της ιαπωνικής φίρμας.

Δύο εύκολα προσβάσιμες σειρές μπουτόν για βασικές λειτουργίες εδρεύουν στο χώρο μπροστά από το αριστερό γόνατο του οδηγού.

Ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Η οθόνη του συστήματος infotainment δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Αναλογικός είναι ο ευδιάκριτος πίνακας οργάνων του ανανεωμένου Nissan X-Trail.

Εσωτερικό: Με πιο premium χαρακτήρα

96.641 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Ανοίγοντας την πόρτα, άμεσα αντιληπτή γίνεται η προσπάθεια της Nissan να προσδώσει πιο premium χαρακτήρα στην καμπίνα του ανανεωμένου X-trail. H σχετική επιτυχία δεν εκδηλώνεται τόσο με το νέας σχεδίασης τιμόνι και την ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, όσο με πιο ποιοτική αίσθηση που αφήνει στην αφή το πρώτο και τα νέα υλικά γενικότερα. Το επίπεδο της ποιότητας είναι αισθητά αναβαθμισμένο και σημαντικά πιο προσεγμένο, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε συναρμολόγηση. Η διχρωμία στις πιο πλούσιες εκδόσεις, όπως η Techna της δοκιμής, και το αφρώδες πλαστικό που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό τονίζουν ακόμα περισσότερο τον πιο premium χαρακτήρα του μοντέλου. 

Υπάρχουν κάποια δυσπρόσιτα κουμπιά (κάτω και αριστερά στο ταμπλό), αλλά σε γενικές γραμμές η εργονομία δεν προβληματίζει. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment δεν εντυπωσιάζει με την ποιότητα των γραφικών, αλλά τη δουλειά της την κάνει και προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα. Υπάρχει και μια μικρότερη οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων, με έναν πολύ περιεκτικό υπολογιστή ταξιδιού ο οποίος δίνει πληροφόρηση μέχρι και για την κατανομή της ροπής στους δύο άξονες και ελέγχεται από κουμπιά στο τιμόνι, όπως το ηχοσύστημα και το cruise control.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto