Ο εσωτερικός διάκοσμος του Opel Μokka X εντυπωσιάζει με την ποιότητά του, τη χρήση μαλακών υλικών και την πολύ καλή συναρμογή.

Εσωτερικό: Ποιοτικό με καλούς χώρους, αλλά μικρό πορτμπαγκάζ

68.273 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Opel Μokka X εντυπωσιάζει με την ποιότητά του, με τα μαλακά υλικά να εμφανίζουν πολύ καλή συναρμογή. Προσεγμένο είναι και το επίπεδο φινιρίσματος σε κάθε τμήμα του εσωτερικού του Mokka X, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευχάριστη συνολικά εικόνα του. Δε λείπουν φυσικά και τα high-tech στοιχεία, όπως η οθόνη αφής των 7 ή 8 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση), μέσω της οποίας  γίνεται ο χειρισμός του συστήματος πολυμέσων με τις επαυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με smartphones.
Όσον αφορά στους χώρους ο διαθέσιμος αέρας για τα πόδια και τα κεφάλια 2 επιβατών είναι μεγάλος με το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος να είναι σχετικά μικρό, δυσχεραίνοντας έτσι την άνετη μετακίνηση ενός επιπλέον επιβάτη. Αναλογικά με τις διαστάσεις του, το Mokka X διαθέτει μέτριο χώρο αποσκευών με όγκο 356 λίτρων. Αυτός πάντως διαθέτει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και μεγάλο άνοιγμα, με το κατώφλι φόρτωσης να είναι υψηλό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN