Δοκιμή μεταχειρισμένου: Ηλεκτρικό smart fortwo 2016-2023

4.490 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)
Δοκιμή μεταχειρισμένου: Ηλεκτρικό smart fortwo 2016-2023
5 Φωτογραφίες »

Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις.
Μετά από 7 χρόνια η μπαταρία δεν έχει χάσει την απόδοσή της.
Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη.
Οι τιμές κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 25.000 ευρώ.

Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις

Το smart fortwo της τρίτης γενιάς, που έκανε το ντεμπούτο του το 2016, έχει κληρονομήσει από τους προκατόχους του την μεγάλη ευελιξία στην πόλη. Το μικρό μήκος σημαίνει πως θα καταφέρετε να παρκάρετε σε σημεία όπου άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν, ενώ χάρη στον κύκλο στροφής των 6,95 μέτρων το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει μανούβρες και να ελιχθεί ακόμα και στα πιο μικρά στενά.

Μετά από 7 χρόνια η μπαταρία δεν έχει χάσει την απόδοσή της

Το ηλεκτρικό smart fortwo 7ετίας που δοκιμάσαμε ως μεταχειρισμένο είχε πραγματική ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 130 χιλιόμετρα, ενώ με πιο οικονομική οδήγηση θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα υψηλότερο νούμερο. Κατά τη δοκιμή του αυτοκινήτου όταν ήταν καινούργιο είχαμε μετρήσει 135 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας, κάτι που σημαίνει πως μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια δεν μειώθηκε η απόδοση της μπαταρίας.

Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη

Στο μεταχειρισμένο smart fortwo που είχαμε στη διάθεσή μας δεν παρατηρήθηκαν σημάδια φθοράς εντός της καμπίνας, ούτε στα συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης του αυτοκινήτου. Επιπλέον δεν υπάρχουν αναφορές για εκτεταμένες ζημιές και βλάβες του αυτοκινήτου, παρά μόνο περιστασιακές δυσλειτουργίες στην εφαρμογή φόρτισης της μπαταρίας, οι οποίες όμως δεν διαρκούν πολύ.

Οι τιμές κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 25.000 ευρώ

Τα πιο προσιτά ηλεκτρικά smart fortwo τρίτης γενιάς κοστίζουν 10.000 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά φτάνουν τα 25.000 ευρώ. Ο μέσος όρος τιμών είναι 16.000 ευρώ και το κόστος πώλησης του κάθε μοντέλου εξαρτάται από τα διανυθέντα χιλιόμετρα, την έκδοση εξοπλισμού και τη χρονολογία του αυτοκινήτου.

Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του μεταχειρισμένου ηλεκτρικού smart fortwo, ενώ εδώ θα βρείτε όλες τις δοκιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του AutoTriti.

Σελίδα 2Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις
Σελίδα 3Μετά από 7 χρόνια η μπαταρία δεν έχει χάσει την απόδοσή της
Σελίδα 4Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo
Σελίδα 5Οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών smart fortwo κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 25.000 ευρώ
ford
Audi