Η αποκάλυψη του μοντέλου δεν αργεί.

Έδειξε το νέο Puma ST η Ford (vid)

2.715 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Είναι γνωστό πως η Ford εξελίσσει και σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο Puma ST, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο της ισχυρής έκδοσης του νέου της crossover.


Μέσω ενός βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φίρμα παρουσίασε διάφορα στοιχεία από το μοντέλο. Φυσικά δεν μας προσφέρει μία ξεκάθαρη, ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά οι πληροφορίες που παίρνουμε είναι αρκετές προκειμένου να επιβεβαιώσουν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.
 
Το Puma ST σε γενικές γραμμές θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση από την υπάρχουσα έκδοση του crossover. Θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερες ζάντες, δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης και θα έχει πιο μικρή απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα στο πίσω μέρος θα τοποθετηθεί μία μικρή αεροτομή αλλά και ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.
 
Με το Puma να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Fiesta, είναι λογικό η έκδοση ST να έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Fiesta ST. Αυτό συνεπάγεται πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 3κύλινδρος 1.500άρης turbo των 200 ίππων και 290 Nm ροπής και θα συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που με την σειρά του θα στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το μεγαλύτερο, σε σχέση με το Fiesta, βάρος του πιθανότατα θα σημαίνει επίσης πως θα είναι λίγο πιο αργό στο 0-100χλμ./ώρα, ωστόσο το σύστημα πέδησης θα είναι αναβαθμισμένο και θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερους δίσκους.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο θα επωφελείται από σπορ καθίσματα Recaro, εμβλήματα ST αλλά και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων, 8 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment και Bang & Olufsen σύστημα με 10 ηχεία.  
 
Η αποκάλυψη του μοντέλου δεν αργεί, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020.

OPEL NEA MONTELA
test center