Η Ford δίνει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με το νέο Fiesta!

Η Ford δίνει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με το νέο Fiesta!

Προσφορών συνέχεια για το νέο Ford Fiesta!

8.300 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2017)

Εκτός της εργοστασιακής εγγύησης 8 ετών, η Ford σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο Fiesta με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο! Δείτε τις λεπτομέρειες.

Η Ford σας δίνει έναν ακόμη λόγο για να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta, το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του σύμφωνα με την μάρκα!  
Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου στην ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο νέο Ford Fiesta και επιπλέον της  Εργοστασιακής Εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.
 
To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%.
  
Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta - επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε το με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598 ευρώ ή από 181 ευρώ το μήνα.
 
Αποκτήστε εύκολα το νέο Ford Fiesta και αγαπήστε ξανά τους δρόμους, την οδήγηση και το ταξίδι!

Εγγύηση για το Ford Fiesta:
8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect
 
Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Fiesta:
Ποσοστό Ελάχιστης Προκαταβολής Διάρκεια (Μήνες) Επιτόκιο
20%
12-48

1,99%

20%

12-60

9,10%

30%

12-60

8,13%

40%

12-48

4,93%
Toyota
test center