Είναι αυτή η ηλεκτρική Porsche K1;

1.648 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2024)
Παλαιότερη κατασκοπευτική φωτογραφία από την επερχόμενη ηλεκτρική Cayenne.

Παλαιότερη κατασκοπευτική φωτογραφία από την επερχόμενη ηλεκτρική Cayenne.

- Η Porsche εντοπίστηκε να δοκιμάζει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV
- Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών μπορεί να είναι η ηλεκτρική K1 ή η Cayenne
- Φαίνεται να είναι μικρό για επταθέσιο, με την ζυγαριά να γέρνει προς την Cayenne

Η Porsche εντοπίστηκε να δοκιμάζει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV

Η Porsche εντοπίστηκε να δοκιμάζει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV την Τρίτη 2 Απριλίου του 2024. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μοντέλο ήταν αθόρυβο οπότε έχουμε σίγουρα να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό μοντέλο, εκτός κι αν έχει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης ο οποίος μπορεί πραγματικά να κρατήσει την ανάσα του.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών μπορεί να είναι η ηλεκτρική K1 ή η Cayenne

Βλέποντας τις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών, πολλοί πιστεύουν ότι το μοντέλο δοκιμής είναι η νέα Porsche K1, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για την ηλεκτρική Cayenne. H Porsche K1 θα αποτελέσει το πιο μεγάλο και πολυτελές μοντέλο της γερμανικής εταιρείας και αναμένεται να την δούμε στους δρόμους το 2027. Βέβαια είναι ασυνήθιστο ένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται τρία χρόνια πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του, αλλά κάτι αντίστοιχο όμως είχε συμβεί και με την ηλεκτρική Macan το 2021.

Φαίνεται να είναι μικρό για επταθέσιο, με την ζυγαριά να γέρνει προς την Cayenne

Το γεγονός της «πρόωρης» δοκιμής σε συνδυασμό με το μέγεθος του αμαξώματος, ωθεί πολλούς να πιστεύουν πως το πρωτότυπο είναι μάλλον η επερχόμενη ηλεκτρική Cayenne και όχι η Κ1. Ειδικότερα, το πρωτότυπο μοιάζει να είναι μεγαλύτερο από την ηλεκτρική Macan, αλλά σημαντικά μικρότερο για ένα επταθέσιο SUV. Αν πρόκειται όντως για ένα επταθέσιο μοντέλο, μάλλον δεν θα είναι ιδιαίτερα βολικό για τους πίσω επιβάτες, καθώς οι χώροι – τουλάχιστον από αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε βλέποντας το με καμουφλάζ – θα είναι αρκετά περιορισμένοι. Αντιθέτως θα μπορούσε να είναι μια πιο μακρόστενη και πιο χαμηλή (συγκριτικά με την τρέχουσα έκδοσή της) Porsche Cayenne.
Σε κάθε περίπτωση το μυστήριο θα λυθεί στο μέλλον. 

EUROINS PASXA
fiat